Lush x Bridgerton

Tak co říkáte na třetí sérii Bridgertonových? A který pár je Váš oblíbený? Mně osobně se třetí série líbila, teda její první část, druhá mě hodně zklamala, přišla mi taková nudná, vláčná a to mám postavu Penelope ráda.

Ke mně se dostalo několik produktů z limitky Lush a ač jsem je chtěla stihnout vyzkoušet a sepsat ještě během premiéry, tak mi to nevyšlo, ale nevadí, limitka je stále dostupná.


Koupelová bomba Two Families
Tahle koupelová bomba má dvě poloviny, v jedné se snoubí čokoláda s pomerančem, v druhé zas zklidňující levandule. Ve složení najdete například bambucké máslo, kokosový a mandlový olej, silice z heřmánku či neroli.

Bomba se dá použít jak celá, tak i si vybrat danou půlku. Bomby jsem měla dvě, takže jsem zkusila obě možnosti a určitě doporučuji hodit do vody celou, udělá mnohem hezčí efekt, více vodu obarví a zkrátka si ji užijete se vší parádou. Jedna polovina je taková nijaká a spíše jen provoní koupelnu, než že by se jednalo o něco wow, jak máme u Lush rádi.

Efekt ve vaně vážně krásný, prostor provoní bylinkovou vůní, kde vládne levandule. Olejové složení je hodně znát, pokožka je po koupeli mastnější, není vůbec potřeba mazat. Za to je třeba pořádně vydrhnout vanu :D



Koupelová bomba Colour, Clarity, Carat, Cut
Vzácný koupelový diamant a asi nejvíce autentický kousek, který seriál představuje. Bomba obsahuje silici z bergamotu a z myrtovníku citronového. I po této koupeli zůstává pokožka mastnější, já se třeba mažu denně, ale ani s jednou bombou jsem nutkání neměla, navíc myslím, že by se další péče už ani nevstřebala.

Diamant hezky ve vodě tančí, zanechává ji ve výsledku modrou s drobnou pěnou. Má božskou vůni, sladkou, ale zároveň lehce nakyslou, velmi zajímavá. Ovšem po vhození do vody nevoní až tolik, po rozpuštění je vůně slabší.


Koktejl na mytí těla s vůní růží See and Be Seen
Úžasná změna oproti klasickým sprcháčům. Je to vlastně želé, které se i na tělo docela přicucne a chce to více vody, aby lehce napěnilo a dalo se smýt, ovšem je to požitek a hrozně mě to baví. Pokud milujete vůni růží, tak budete nadšené, protože voní naprosto autenticky a co víc, ta vůně se na těle drží. Vnímám ji celý večer a ráno dokonce ji cítím z pyžama.


Tělový krém Créme Anglaise
Tělový krém obsahuje hromadu vyživujících a pečujících ingrediencí jako je mandlový, jojobový, avokádový, pupalkový olej či tišící olej ze sacha inchi. Zajímavý je dále třeba med z pomerančových květů, nálev z okvětních plátků růží, nebo z tužebníku jilmového.

Společně s kakaovým máslem zanechává pokožku hebkou a hydratovanou. Pokud jsem si něco naprosto zamilovala, tak tenhle krém. Ani nevím, jak bych popsala texturu, na první dobrou působí jak lehký krém, ale jakmile roztíráte, tak cítíte, že je poměrně hutný, ale přesto nepůsobí těžce, spíše je osvěžující. Výborně hydratuje, fakt si pokožka mlaská blahem, také je na těle jakoby ochranný film, ne mastný, lepivý, ale ta pokožka je tak heboučká a cítíte, že jste se mazaly.

A v neposlední řadě musím vypíchnout vůni. Jakmile přičichnu, ocitnu se na čajovém dýchanku, já v tom prostě cítím trpkou vůni čaje, v tom dobrém slova smyslu.


Máte rády seriál Bridgerton?
Zaujala Vás limitka?

6 komentářů:

  1. Tak musím přiznat, že na seriál se nedívám a od Lush jsem ještě nic neměla.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, seriál jsem viděla a nejvíc se mi líbily první a druhá série, třetí už nebyla prostě něčím "taková". Limitka vypadá moc hezky, ale asi nic úplně nutně nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, seriál je mi dobře znám, zato tyhle produkty vidím poprvé..a jako hodně dobrý, nechala bych se nalákat:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...