Baylis & Harding - Krém na ruce Mulberry Fizz

V zimě mažu ruce v jednom kuse, ale přiznávám, že teď v létě tu péči trochu flákám, je horko, člověk je ulepený už sám o sobě a mě není vůbec příjemné, ještě na sebe něco patlat, i když si to ta sušší pokožka žádá, ale přijde mi, že se všechno hrozně dlouho vsakuje a to mě nebaví.

Přesto dnešní recenze bude na krém na ruce. Nejsem si teda jistá, zda ho seženete samostatně, ale minimálně v různých dárkových sadách je dostupný a ve stejné vůni i sprchové gely.

Mulberry Fizz by měla být limitovaná edice s vůní moruše a ostružiny, jedná se o svěží, lehce nakyslou vůni, kerá ovšem není až tak ovocná, ale spíše připomíná nějaký parfém, vlastně se stačí mrknout na obal a přesně tak voní, chápeme se? :D

Krém slibuje hydrataci, zjemnění a ochranu pokožky před vnějšími vlivy. Má hutnější texturu, která připomíná vazelínu, je to krémovo-gelové, mastné a na rukou to tvoří ochranný film. Hydratace tam nějaká je, ale nepočítala bych s dlouhodobou a pořádnou výživou, spíše se zjemněním, které má na svědomí právě ten ochranný film.



Znáte značku Baylis & Harding?
Mažete poctivě i v létě?

5 komentářů:

  1. Měla jsem od této značky krém a mýdlo na ruce v dárkové sadě. Obojí s heřmánkem a verbenou a v balení s pumpičkou. Oboje bylo docela fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mažu poctivě pořád, protože jsem hrozná sušenka a hned je to na mně jinak znát. Značku znám pouze z doslechu a samozřejmě dle jejich krásných obalů a setíků.

    OdpovědětVymazat
  3. O tejto značke som ešte vôbec nepočula. Ale ako hovoríš, aj ja v lete zanedbávam krémovanie rúk a je to riadne vidno :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám, ale zkušenost s ní nemám, nicméně obalem ten krém vypadá moc hezky, myslím, že by mi i voněl, ale já ruce pořádně krémuji jen v zimě, kdy se ji mívám hodně suché a během roku na to hodně peču:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma sadu tří krémů právě od této značky a sice jsou designově pěkným kouskem, ale hydratací a výživou nic moc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...