Pohodové odpoledne v Poděbradech

Poděbrady dávám na seznam měst, kam kdykoliv znovu na otočku z Prahy. Příjemné městečko na menší procházku a na spousta poklidných posezení a dobrot přímo na kolonádě. Nebyla jsem tu teda poprvé a vážně mě baví, i když mě překvapilo, že to tu dost žije i v během pracovního týdne.

My jsme tentokrát vyjely s kamarádkou a užily si příjemné odpoledne. Pojaly jsme to jako procházku  s dětmi a posezení u něčeho dobrého, takový klidný program. Nezapomeňte si dát vyhlášenou zmrzlinu v cukrárně u Reinvaldů, tolik příchutí, že nebudete vědět, kterou dřív. Kávičku a pečivo rozhodně u Vilémovo.


Na oběd jsme zašly do Meetnice, které má skvělé recenze. Je to moc příjemná restaurace u vody s krásnou zahrádkou a milou obluhou, ale...Burgery tu jsou vyhlášené, bohužel mě nechutnal, houska hodně suchá a celé to nepůsobilo nějak vytuněné a sjednoceně, kamarádku zklamal i salát s mangem a grepová limča byla tak hořká, že se nedala pít. Ale třeba jsme jen měly smůlu a zkusíme dát opět šanci.

Byli jste v Poděbradech?
Jaký doporučíte podnik?

6 komentářů:

  1. Já byla v Poděbradech někdy před deseti lety na přelomu zimy a jara (počasí bylo dost nevlídné) a líbilo se mi tam. A z Prahy je to fakt na otočku, navíc tam jezdí vlak...

    OdpovědětVymazat
  2. V Poděbradech jsem nikdy nebyla, ale jsem domluvená s kamarádkou, že tam v záři strávíme víkend, tak už se moc těším:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já mám v Poděbradech ráda Náš hostinec a poměrně vyhlášené je i Café Oliver :) ale tam jsem upřímně ještě nebyla.

    OdpovědětVymazat
  4. Poděbrady mám ráda, jezdíme tam párkrát za rok jen tak na procházku, nemáme to zase tak daleko, asi půl hodiny autem. Taky procházky kolem Labe nejen po kolonádě jsou moc fajn 🙂

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem tam nebyla. Pěkný výlet

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy jsem tam nebyla, ale podle tvých fotek to byl moc pěkný výlet!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...