Random aneb červenec 2024

Krásný den!
Poslední červencové shrnutí a můžeme se vrhnout na další články a že jich mám nyní v zásobě hodně, navíc můžu slíbit spoustu výletních tipů. Přemýšlím, co bych napsala o červenci, byl takový zvláštní, sice jsem poměrně výletila a někde trajdala, na druhou stranu byl ale poměrně nudný a hodně pracovní.

Hned začátkem měsíce jsem absolvovala dvě rodinné návštěvy, první zas mrknout na chalupu za prarodiči, jelikož děda měl 80 let, tak popřát. Hned druhý den za druhými prarodiči na návštěvu.

Hodně jsem samozřejmě kávičkovala, konečně jsem v Průhonicích navštívila Babiččinu zahradu, kde je to naprosto kouzelné a určitě tam budu muset zajít někdy znovu. Brala jsem si den volna, abych mohla na Vinohrady za bývalou rodinkou a užila si ji v poklidu, zašli jsme na výbornou neapolskou pizzu Gatto Nero, docela mě štve, že tam otevřeli pizzerku až v době, kdy už tam po jedenácti letech nejsem :D

Co se týče výletů, tak jsem s kamarádkou navštívila Ekocentrum Čapí hnízdo a je to tam překrásný, zoopark má nádherné výběhy a určitě Vám vše ukážu v článku a na instagramu. Také jsme si s nejlepší kamarádkou zajely do Poděbrad, kde je to také moc hezký výlet, ideální na otočku z Prahy.
Chalupa a návštěva prarodičů


Kytička / Nespresso / Smažák v housce můžu :D

Domácí dobroty

Babiččina zahrada

Terasa

Doma <3

Ekocentrum Čapí hnízdo

The Italians / Paloma / Parkofka a kiwi zmrzlina

Mňam / Costa Coffee / Kavárna v Exilu


Kávičky

Nehty / Sokolovna / Brasileiro

Gatto Nero / The Italians a pět druhů sýrů / Pracovní sobota


Beky

Poděbrady

Jak jste si užili první letní měsíc?
Měli jste dovču?

3 komentáře:

  1. Pěkný měsíc. Já měla týden dovču už v červnu (padla na základní úklid po řemeslnících na chalupě). V červenci jsme se věnovali hlavně chalupě (já tedy jen o víkendech) - když se vystěhuje celý barák a zlikviduje půlka nábytku, tak uvedení do původního stavu je běh na dlouhou trať. Momentálně ještě čekáme na elektrikáře a montéra na kuchyňskou linku.

    OdpovědětVymazat
  2. Tie fotky jedál a kávy sú úžasné! Milujem kávu a nebojím sa priznať, že som na nej závislá. Tvoj "červenec" (júl) bol veľmi aktívny. Teším sa na tie články o cestovaní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvé barevné články plná jídla mi chyběly, tak snad už na to čtení ostatních blogů budu mít opět čas :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...