Spotřebováno za červenec 2024

Z červencové spotřeby jsem trošku překvapená a to z několika důvodů. Čekala jsem ji asi trošku větší, přišlo mi, že neustále do tašky házím prázdné obaly, nakonec je to pouze jedenáct kousků, což sice není špatné, navíc téměř samá plná balení, ale čekala jsem tentokrát víc. Druhým důvodem je to, že to, co jsem očekávala, že dodělám, tak jsem se ke dnu nedostala a naopak tu mám produkty, hlavně pleťovku, kterou jsem ještě nečekala ani náhodou.

1. Ziaja sprchový gel Coconut & Orange Vibes (Recenze) - Letošní letní limitka a naprosto úžasná. Sprcháč super pěnil, umyl, nevysušoval a krásně svěžel voněl.
Koupila bych znovu: ANO

2. Borotalco deodorant ve spreji Pure (Recenze) - Milé překvapení, deodorant fungoval i v těch největších vedrech a to jinak spreje používám spíše jen doma, ale tohle úplně v klidu na běžný den. Jemně voněl, nedráždil a opravdu top, top, top.
Koupila bych znovu: ANO

3. Sebamed intimní gel (Recenze) - Super, měla jsem již několik balení. Nedráždí, nedělá žádnou neplechu, je jemný, umyje...
Koupila bych znovu: ANO


4. Revitalon kofeinový šampon (Recenze) - S padáním asi vyloženě nemohl, ale jako klasický šampon, proč ne. Vlasy umyl, nezatížil je, měly objem a nemastily se. Neurazí, nenadchne.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. L`Oréal oplachová péče Glycolic Gloss (Recenze) - V podstatě něco mezi kondicionérem a maskou, nechávalo se působit pět minut a dodalo to větší péči. Vlasy heboučké, jemné, lesklé, nezatížené a šly perfektně rozčesat.
Koupila bych znovu: ANO

6. Mediheal hydratační maska N.M.F Aquaring Ampoule Mask EX. (Recenze) - Hodně nacucané plátýnko, pleť vyživená, hebká a maska i byla docela osvěžující.
Koupila bych znovu: ANO

7. Dr. PawPaw aktivní pleťové sérum Your Gorgeous Skin (Recenze) - Příjemné sérum, poměrně lehoučké, ale pomohlo s hydratací, dobře se vstřebávalo, nepůsobilo těžce a společně s další pleťovkou ze stejné řady fajn kousek.
Koupila bych znovu: ANO

8. Astrid hydratační oční gel krém Hydro X-Cell (Recenze) - Hezky hydratační a teda bezvadně regenerační.
Koupila bych znovu: ANO

9. Yves Rocher balzám na rty Zasněžené liči (Recenze) - Za mě jsou balzámy YR super, vyživí, předchází koutkům a šupinkám.
Koupila bych znovu: ANO

10. Kneipp olej do koupele Arnika (Recenze) - Vytvoří jemnou pěnu, nádherně provoní a pokožku vyživí.
Koupila bych znovu: ANO

11. Catrice korektor Camouflage Cream (Recenze) - Hodně krémový a hutný, ale překvapivě mi sedl. Bezvadně kryje a nelezl do vrásek, nezvýrazňoval suchá místa, neslejval se.
Koupila bych znovu: ANO

Plus bych Vám ráda ukázala spotřebovanou aviváž a to od Tesori d `Oriente. Pokud milujete silnější, orientální vůně, tak je to vážně pecka. Hodně provoní, vůně se na prádle drží a provoní i místnost.

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte něco?

2 komentáře:

  1. Ahoj, u mě byla spotřeba taková běžná a k tomu i nějaká menší balení z dovolené.

    OdpovědětVymazat
  2. Já těm avivážím Tesori a celkově téhle značce nemůžu přijít na chuť, jako jo, jsou funkční, ale já vůbec nejsem fanoušek těchto orientálních vůní a když prostě něco nevoní, tak je to konečná:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...