Vonné vosky od Marty - Zimní vůně

Po delší době Vás vítám zas u jednoho voňavého článku a doufám, že další bude brzy následovat. Není to tak dávno, co mi Marta poslala nové vosky na vyzkoušení, je toho plná krabice, k tomu mám i nějaké svoje koupené svíčky a vosky, takže je neustále co pálit. Trošku jsem si i říkala, že třeba svíčky by to chtělo krapet zredukovat, jelikož už se mi nevejdou na police, takže se teď snažím poctivě pálit. Také to pak samozřejmě znamená, že člověk může kupovat nové :D

Sice léto klepe na dveře, ale přišla mi spousta ještě i zimních a vánočních vůní, prvně jsem se tedy vrhla na pár zimních, takže si z tepla odskočíme do chladna. Na webu už jsem našla bohužel jen dva z těchto pěti, zimní kolekci stále ale najdete, jen jiné vůně a je možné, že opět v zimě se některé vrátí.


Mně osobně ty zimní vůně přijdou dost podobné, vesměs se jedná i čistší a štiplavější parfemace, opravdu takové chladné, studené připomínají zimu a mráz. Bude zima, bude mráz je toho důkazem, to je vyloženě čistá vůně.

Zajímavou vůní je třeba Sněhová vánice, opět čistá vůně, ale s nádechem pánského parfému, za mě vůně, kterou v bytě ocení i chlap. Já tyhle parfemace úplně nemusím, ale tohle je tak zajímavá a líbivá kombinace, která působí luxusním dojem, že si ji vlastně i já užívám.

Všechny vosky mi vydrží vonět přibližně tři až čtyři čajovky. Jsou intenzivní tak akorát, krásně pokoj provoní, vůni vnímáte, ale zároveň to nejsou vtíravé vůně, po kterých bolí hlava a obtěžují Vás.


Moc děkuji Martě za poskytnutí vosků k recenzi.

Znáte vosky od Marty?
Máte rádi podobné vůně?

8 komentářů:

  1. Ahoj, vosky od Marty jsou pro mě novinkou. Já většinou pálím svíčky takové ty levnější ani nemusí tolika vonět. Skrze vůně mě hodně oslovují čisté parfemace, pak skořicovo-jablečné a na závěr třešňové, občas i nějaká ta elegantně podaná levandule.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jako zimní vůně ráda takové ty hřejivější, vánoční. Skořice, červená jablka, karamel, cukroví..prostě takové ty gurmánské, někdo tomu taky říká jídelní vůně:-) Vosky od Marty zatím z vlastní zkušenosti neznám, ale poznat bych chtěla:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já znám Vosky od Marty jen od tebe, ale to je tím, že já vosky používám hrozně málo. Doma sahám po svíčkách, v práci do aromalampy dávám spíš olejíčky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olejíčky teď doma také nějaké mám, tak bude změna :)

      Vymazat
  4. Ten jejich design je nádherný!
    Já teď nic moc nepálím, počkám zase na podzim :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...