Nákupy a novinky za červen 2022

Krásný den!
Začaly prázdniny, léto a mě zajímá, zda se Vás prázdniny týkají, nebo Vás čeká alespoň nějaká dovolená? Já toho volna mám v létě vždy hodně, takže jsem se nemohla července dočkat a doufám, že doženu všechny resty, napíšu hromadu článků, pofotím vše, co potřebuji a ne že na konci léta zas budu skučet, že jsem nic nestihla :D

Nějak jsem přestala sepisovat, co mám nového a vždy to tahám z paty a zapomněla jsem na šaty, svíčky, takže to ukážu další měsíc a asi teda musím začít zas vše psát, protože třeba ty svíčky rozhodně stojí za ukázání.

Kosmetika
Nepřijde mi, že by té kosmetiky tentokrát bylo tolik, ale samozřejmě nějaká je. Nechybí PR balíčky, ale i opět nějaké dárečky a jedna výhra. Jako první arome.cz, prostě klasika. Přišel Sebamed a to intimní mycí emulze, kterou moc dobře znám a je skvělá, oceňuji, že přišlo nejen velké balení, ale i malé cestovní. Třetím kouskem je bílá fixa na oči Essence, která v létě na opálené pokožce určitě bude vypadat skvěle.


Byla mi nabídnuta spolupráce se značkou Jamieson, což jsou kanadské doplňky stravy. Mohla jsem si vybrat cokoliv do určité hodnoty, což je super, takže jsem sáhla například po magnesiu, jelikož trpím na křeče, pak jsem hodně brala vitamíny zaměřené na imunitu a únavu.

Přišla mi nabídka od Lirene, zda mám zájem vyzkoušet letní novinky. Moc mě nabídka potěšila, protože Lirene mám ráda. Na vyzkoušení mi přišly dva voňavé sprchové gely, které obsahují oleje, takže mají příjemně hydratovat.

Vyhrála jsem balíček od Topvet/Green Idea, z čeho jsem nadšená, protože na značku čtu všude samou chválu, takže konečně vyzkouším na vlastní kůži. Hodně se těším na arganový krém, péči o pleť si užívám a argan miluji.

Od Kačí vždy odcházím jak od Ježíška, i od ní jsem dostala Green Idea a to doplňky stravy, které jsou také moc chválené a oční krém, na ten se vážně těším. Také mi dala vybrat nový make-up od Max Factor a tužku na oči Benefit, která je v černém odstínu.

Oblečení a domácnost
Poprvé jsem objednávala na Shein, rovnou dvě objednávky. V té druhé jsem brala spodní prádlo, které rozhodně doporučuji, sady kolem stovky a je z čeho vybírat. Součástí objednávky byly i plavky, ty mi bohužel nesedí, vršek ano, ale spodek je malý a velký zároveň, bohužel zrovna o spodek s plameňáky mi šlo nejvíc.

První objednávkou ovšem byly šaty a ty teda jsou, naprosto boží. Tím, že jsem prcek, tak mi jsou delší a mají poměrně hluboký výstřih, ale vypadají krásně žensky, přesto něžně.

Byla jsem v Primarku a vlastně neměli vůbec nic, spousta věcí taková už dost infantilní a to je co říct, když to řeknu já, zkrátka na mnohem mladší slečny. Vzala jsem si jen kraťasy na doma za 80Kč.

Do 4.7. platí 45% na posterstore.cz s kódem 45beautyofpink a to jak na plakáty, tak i na rámečky. Já si v rámci spolupráce vybrala několik plakátů. Určitě mrkněte, mají krásný výběr, do obývaku, ložnice, ale i třeba do kuchyně.

Od Ó Frote mi přišly nádherné ručníky, sáhla jsem po vaflové řadě v odstínu lila a teda, je to krása. Pokud i Vaše koupelna potřebuje nové ručníky, tak s kódem charmed10 máte 10% slevu na nákup.

Nakupujete na Shein?
Čím jste si udělali radost?

18 komentářů:

  1. Ahoj Péto, moc pěkné nákupy a balíčky. Prostřední set spodního prádla se mi velmi líbí. Uvažuji, že je na čase si pořídit nějakou novou nude a hlavně korzetovou podprsenku, uvidím, jak pořídím. Pěknou neděli a krásné léto přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nude využívám teď v létě kvůli šatům pořád :)

      Vymazat
  2. Nejvíc mě zaujaly sprchové gely Lirene a balíček TopVet, z ostatních nákupů pak šaty (vypadáš v nich skvěle) a spodní prádlo, to už jsem tam objednávala několikrát, jak podprsenky, tak kalhotky, vždy jsem byla spokojená, za rozumný peníze fajn kvalita, ale na oblečení jako takové si zatím netroufám, ale k tomu taky dojde:D

    OdpovědětVymazat
  3. Samé pěkné kousky. Já si pokoupila pár věcí v Rossmannovi a na Yves Roche - dávají narozeninovou slevu, tak jsem ji v obou případech využila.

    OdpovědětVymazat
  4. Pekné veci a hlavne sprchovacie gély vyzerajú skvelo a šaty ti pristanú ideálne na leto :)

    OdpovědětVymazat
  5. Novinek opět spoustu, ale kosmetiky málo, to jsem ráda :D
    Já mám tentorkát novinky hodně skromný, ale jsem za to ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, na ty Lirene sprchové gely si brousím zuby zaujaly mě obaly, parfemace, nápad naprosto všecko! Z Sheinu neobjednávám ač jsem slyšela, že i na větší holky jako jsem já tam mají božský věci, víc než v našem českém rybníčku. No jsem posera, bojím se, že materiál bude na prd, střih bude na prd a prostě netipnu velikost.

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, máš toho hodně co zkoušet, ať ti všechno sedí a jsi spokojená

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem byla v červnu v Primarku a taky jsem si tam koupila kraťasy na doma - jen v jiné barvě :) Jinak se mi tam nic moc nelíbilo, možná jsem už z šílenství okolo Primarku vyrostla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Moc zajímavé produkty, ráda bych vyzkoušela - zejména ten sprchový gel s vůní manga. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...