Vonné vosky od Marty - Letní vůně

Léto se chýlí ke konci a tak je nejvyšší čas podívat se na zoubek letním vůním vosků od Marty. Já osobně pálím, i když je teplo, nemám svíčky spojené pouze se zimou, takže jsem se v poslední době zaměřila na sladší vůně, které se k létu hodí.

Dokonalá bouře
Popis: Vodnaté akordy otevírají vůni čerstvými zelenými listy a stonky květin. Citrusy, eukalyptus, borovice a ananas míří do srdce z vodních lilií, mořských tónů, květů a ovoce. To vše na základu z cedrového dřeva.

Tahle vůně mě moc mile překvapila, osobně bych ji zařadila do jarních vůní, ale i v horkém létě bude určitě dobrou volbou díky svěžím tónům. Jakmile vosk zapálíte, úplně tu přicházející vůni cítíte, vzduch se krapet ochladí, osvěží a zároveň podtrhne ty jarní tóny květin. Opravdu vůně bouře, doporučuji, neskutečně autentické.

Brusinka a pomeranč
Popis: Osvěžující vůně do letního počasí. Šťavnaté a kořeněné akordy sladkých brusinek a zralého pomeranče. Jemný nádech malin obohacený kořeněnými tóny skořice a hřebíčku.
 
Příjemná vůně, která hezky provoní, ale ne vyloženě výrazně, spíše ji tak lehce vnímáte a nedráždí Vás. Jasně ovocná parfemace, když si připomíná, jako bych cítila sladké broskve šmrncnuté možná právě tm pomerančem, který je ale decentní a vosk není po něm nakyslý.

Dovolená v tropech
Popis: Vonný vosk Dovolená v tropech je jako stvoření do horkého počasí. A pokud se vám teplo zrovna vyhýbá, klidně si ho můžete přivolat. Vrchní tóny tropického ovoce, kokosu a pomeranče spočívají na lůžku z růží, květů a tropické orchideje. Spodní melodii hrají vanilka s bílým pižmem.
 
Tohle je naprosto dokonalý vosk na léto, jen co přičichnete, opravdu jste v tropech. Exotická vůně ovoce, zároveň v tom cítíte sladkou vanilku a prostě moře a pláž. Sladká, exotická, super. Jen mi teda vydržela vonět tak dvě aromky.


U táboráku
Popis: Loučíme se s létem, jak jinak než u táboráku. Hřejivá dřevinatá a uklidňující vůně jantaru, kterou doplňují dřeviny, cedrové dřevo, pačuli, vousatka a krystal jantaru s jemným kouřovým nádechem.
 
Na tuhle vůni jsem byla dost zvědavá a moc se mi líbila, i když nemůžu řct, že bych úplně při jejím zapálení cítila oheň a dřevo. Vůně je silnější, těžší a mně osobně voní jako pánský parfém, ale velmi příjemný a líbivý. Místnost to provoní a přesto, že se vůně těžší, tak v pokoji je cítit tak akorát.

Vodní květ a korál

Popis: Svěží a chladivé mořské akordy otevírají tóny čerstvých květů. Srdce vůně tvoří čisté vodní květy, růžová letní růže a brambořík. Základem jsou tóny jantaru, vanilky a sladkého pižma.
 
Také je Vám úplně líto tyhle čokoládky lámat?! :D Vůně je hodně sladká a jasně květinová. Ač na ty květiny tolik nejsem, tak tahle kombinace je moc příjemná, jen koukněte na vosk a hned si tu vůni dokážete představit.

Moc děkuji Martě za poskytnutí vosků k recenzi.

Máte rádi sladké vůně?
Pálíte i v létě?

8 komentářů:

  1. V létě moc nepálím, protože pořád větrám a nebo jsme mimo domov, většinou zahajuji pálící sezonu v září a trvá do jara, ale věřím, že bych tyhle vůně využila i v tomto čase, i třeba jako připomínku léta, musím říct, že mě zaujaly úplně všechny a chci si nějaké vosky od Marty už delší dobu objednat:-)

    OdpovědětVymazat
  2. O letních vůní slyším prvně. Já tedy v létě nic nepálím ani svíčky, ani vosky. Nicméně blíží se podzim, takže se na pálení opět moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, v létě pálím určitě méně než v zimě a teďka mám na podzim nachystané dvě Yankee Candle na něž se chystám po bavlníkové svíčce z Rossmanna. Ale teda tyhle vosky mě zaujaly. Koukala jsem k Martě na eshop a to co má v rámci podzimu zní skvostně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...