Brand Box - Říjen 2022

Je mi jasné, že poslední Brand Box jste již viděli a pokud objednáváte, tak většinu produktů už i ochutnali. Přesto si článek neodpustím, i když si uvědomuji, že s ním jdu dost pozdě. Srpnový box mi přišel super, takže jsem tentokrát čekala zas krapet slabší obsah a ono ejhle, obsahově je to opět velká hitparáda.

Spousta produktů, novinek, zajímavých kousků a vlastně až na kafe všechno využitelné. Jen doufám, že si tuhle kvalitu a úroven boxík udrží, protože poslední dva měsíce je fakt super, moc chválím.

KetoDiet Chipsy Barbecue - 25g, 49Kč
Low Carb chipsy s příchutí barbecue, které můžete, i když držíte dietu. Občas se v boxu nějaký keto produkt objeví a osobně jsem za to ráda, chuťově to bejvá dobré a ještě mlsáte opravdu bez výčitek.

Bonavita Space Cookies  - 250g, 54,90Kč
Obsahují celozrnnou mouku, mají vysoký obsah vlákniny, která zasytí, navíc v nich ještě najdete i bílou čokoládu. Cookies se dají přidat do jogurtu, mléka, nebo prostě zobejte jen tak. Já určitě tohle využiji do jogurtu ke snídani.

Havlík tyčinky Bella Italia - 220g, 26,90Kč
Havlíka mám moc ráda, má výborné tyčinky. Jsou vyrobené z výběrové mouky, olivového oleje a v boxu rovnou dvě varianty. Ochutnala jsem už obě a jsou fakt mňam, obzvlášť ty bylinkové, výrazné a určitě koupím znovu.

Podravka pasírovaná rajčata - 500g, 24,90Kč
Jsou bez přidané soli, éček, konzervantů a barviv. Tohle se rozhodně doma hodí, ať už do nějakých omáček, k masu či do pizza šneků, kam nepoužívám kečup, ale buď právě tahle rajčata, nebo zakysanku.

Babiččina volba špaldová mouka - 1kg, 49,90Kč
Vážně mouka za pade? Asi už jsem dlouho mouku nekupovala, nebo je špaldová tak drahá?! Asi jo, protože je to zdravější varianta klasické pšeničné a má oříškovou chuť. Vánoce se blíží, takže zásoby mouk se teď hodí.

Jacobs Cappuccino - 92,8g, 64,90Kč
Tohle je jediný produkt, který se mi nelíbí. Proti instantní kávě nic nemám, ale tohle prostě nepiju, různé pytlíčky 2v1, 3v1 apod mi přijdou odporné, ale mamča si to bere do práce, takže využití najde.

Birell višeň & ostružina - 500ml, 19,90Kč
Ovocné Birelly mám ráda, navíc je bez umělých sladidel, barviv a konzervantů s vysokým podílem ovocných šťáv. Jedná se o limitovanou edici.

Dr. Oetker Premium ovesná kaše belgická čokoláda & kakaové boby - 52g, 21,90Kč
Ovesné kaše mám moc ráda, ale bývají na mě těžké, takže nejím pravidelně. Obsahuje 67% celozrnných ovesných vloček, pravou belgickou čokoládu, drcené kakaové boby a certifikované kakao.

Orion čokoláda - 87g, 37,90Kč
Orion má v poslední době furt samé novinky. Tyhle nabízí kombinaci mléčné čokolády, karamelu a buď sušenek, nebo lískových oříšků. Čokoládu miluji, takže rovnou dvě tabulky potěšily moc.

Mentos vitamínové žvýkačky - 13ks, 25,90Kč
Žvýkačky obsahují vitamín B6, C a B12, které podporují imunitní systém. Jsou s tekutým jádrem, bez cukru a s příchutí citrusů. Žvýkačky vždy posouvám mamče, ta je má ráda, takže udělají radost jinde.

Líbí se Vám obsah?
Potěší Vás spíše sladké či praktické věci?

14 komentářů:

  1. Na čokoládu vůbec nejsem, tak tu bych tam ani nemusela mít, ale zbytek vypadá dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle box se víc minul s mými chuťovými preferencemi než u tebe (čokolády na mne budou moc sladké, ovocná piva nepiju a kafe taky ne), ale obecně byl fajn - taková směs všeho možného...

    OdpovědětVymazat
  3. Taky box mám a článek na něj vyjde taky se zpožděním :-) Za mě je opravdu povedený. A ještě více se mi líbil Glanc box.

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že obsah se docela povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Boxík mi po dlouhé době, již podruhé za sebou přijde fajn. Že by se zlepšili. ☺☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Z boxu bych si nejraději dala ty čokolády :D

    OdpovědětVymazat
  7. Špaldovou mouku od Babiččiny volby používám a neznám snad lepší! :) I ostatní produkty by mi udělaly radost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...