Schminka - Instant Lash Mascara

Schminka je česká značka, která se zaměřuje na zapékané produkty, dokonce kuličkové pudry vyrábí v Evropě už jen další dvě společnosti. Sama majitelka Schminky se podílí na vývoji, vše kontroluje a vymýšlí. Pokud je to možné, produkty jsou ručně vyráběné a pochopitelně netestované na zvířatech. 

V nabídce najdete mýdla, šumivky do koupele, sojové svíčky, ale i teda dekorativní kosmetiku a právě dnes bude řeč o řasence, která je novinkou.


Řasenka na zvětšení objemu řas s okamžitým efektem slibuje rychlé a dokonalé nalíčení, černou barvu, 100% objem a celodenní výdrž bez rozmazání. Navíc obsahuje ricinový olej, který podporuje růst a kvalitu řas.

Mně to strašně mrzí, ale já s řasenkou bohužel dost bojuji. Na kartáčku ulpívá šíleně moc barvy, už jenom ho tak nějak otřít dává práci, na to po ránu prostě není čas a raději vždy sáhnu po jiné řasence. Tím, že je hodně barvy na kartáčku, tak se hodně přenese i na řasy, ty jsou slepené a ještě se to všude obtiskává, řasenka je během líčení všude. Na spodní řasy je tím pádem i dost těžká.

Abych nebyla ale jen kritická, když už teda pracně řasenku nanesu, odstraním ji všude tam, kam nepatří, tak pak během dne překvapivě dobře drží. Nemaže se, neopadává a i menší zaslzení zvládne. Věřím, že třeba až trochu proschne, bude lepší, ale kdo chce vždy čekat na proschnutí...

Barter spolupráce s Schminka.

Znáte Schminku?
Zaujala Vás značka?

10 komentářů:

  1. Značku znám jen z doslechu. Na základě toho co čtu o téhle řasence zatím nemám chuť ji nějak zkoušet, ale taky vím, že řasenky jsou hodně individuální, třeba ty svíčky nebo jiné produkty by mohly být fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky jsou individuální no, ale hodně jsme se shodly, že je mokřejší :)

      Vymazat
  2. Značku znám jen od tebe, ale teda tato řasenka by pro mě úplně nebyla. Nesnáším, když mi slepují řasy nebo se obtiskávají.

    OdpovědětVymazat
  3. Schminku vobec nepoznám, počujem a vidim prvýkrat. Vyzerá pekne, ale ako pišeš a ako na tu kefku pozerám, je to práve jej tvarom podla mna, že ti nanaša tolko maskary zbytočne. Ale možno to chce len čas, lebo pamatam si, že raz som podobnu mala, a časom ako sa minala, tak tej maskary ubudalo a bola to jedna z top riaseniek ake som kedy mala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U sposty to chce čas, ale kdo chce čekat a zpočátku bojovat :-/

      Vymazat
  4. Od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale maskara vyzerá zaujímavo :) Škoda toho prílišného nanášania farby, tiež to nemám rada :/
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  5. O značce slyším poprvé, ale řasenka vypadá moc dobře. Jen tvá recenze mě odrazuje od vyzkoušení a je škoda, že s ní nejsi až tolik spokojená. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...