Spotřebováno za říjen 2022

Po záříjové spotřebě, která byla opravdu hodně slabá, tu je říjnová, se kterou jsem naopak moc spokojená. Primárně jí vévodí péče o tělo, ale teď pozor, tramtadadá, mám tu rovnou čtyři kousky z dekorativky, dokonce i řasenky, kterých mám teď doma načatých dost.

Vůbec nedokážu říct, jací budou další spotřebovanci, protože přiznávám, že v poslední době něco testuji, jakmile si utvořím názor, jde to stranou a testuji něco nového. Mám hodně otevřených produktů a doufám, že všechny ty otevřené lahvičky a kelímky co nejdříve zredukuji.


1. Lirene sprchový gel Levandule & malina (Recenze) - Nejsem úplně milovník levandule, ale tuhle parfemaci jsem si naprosto zamilovala, nádherná vůně, která byla po celém dni příjemně uklidňující. Navíc gel je opravdu hydratační a třeba po opalování pokožku osvěžil a zklidnil.
Koupila bych znovu: ANO

2. Lirene sprchový gel Mango & pomeranč (Recenze) - Tahle verze byla zas naopak hodně šťavnatá, na léto dokonalost. Stejně jako předchozí verze sprcháč zklidňoval, nevysušoval. Tohle se moc povedlo.
Koupila bych znovu: ANO

3. Trime doplněk stravy Zinek chelát 15mg + měď (Recenze) - Zinek jsem užívala ještě společně s vitamíny K a C a troufám si tvrdit, že díky této trojce jsem nebyla loni vůbec nemocná, takže pokud chcete něco na imunitu, tuhle trojku doporučuji.
Koupila bych znovu: ANO

4. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Sice jsem teď nevěrná, ale jinak tuhle hygienu kupuji pořád dokola, což jistě víte, vídáte ji tu pravidelně.
Koupila bych znovu: ANO

5. Balea gel na holení Tropic Fantasy (Recenze) - Také kupuji pořád dokola, jen vždy sahám po aktuální limitce. Tahle voněla po mangu a papáje, takže super vůně na léto.
Koupila bych znovu: ANO

6. Ryor zpevňující mléko pro pleť i tělo (Recenze) - Používala jsem pouze na tělo a to bylo super. Krémovo-gelová textura, která nelepila, dobře se vstřebala a mléko fakt dobře hydratovalo. Díky lehké textuře ideální kousek na léto. Mléko jemně vonělo po bylinkách.
Koupila bych znovu: ANO

7. Mark růžová voda (Recenze) - Květinové vody miluji, ať už k dolíčení, čištění či jen ke zklidnění pleti. Voda prostě super, jen by mohla mít širší rozptyl.
Koupila bych znovu: ANO

8. Australian Bodycare čisticí pleťový gel (Recenze) - Moje druhé balení, gel mi opravdu moc vyhovuje a na to, že silně voní po tea tree, tak nedráždí ani oči a v klidu s ním můžu přes ně přejet. Vyčistí pleť, nevysušuje, neštípe...
Koupila bych znovu: ANO

9. Balea pleťová maska Chocolate Dream bílá (Recenze) - Tohle nebylo překvapivě vůbec špatné. Pleť byla po použití nádherně hebká, jemná a v balení zůstalo i dost séra na samotné použití. Moc povedená je i vůně čokolády.
Koupila bych znovu: ANO

10. a 11. Balea maska na oči Chocolate Dream (Recenze) - Ani oční masky nebyly vůbec špatné. Polštářky hodně pevné, dobře držely a ani na podrážděné pleti neštípaly. Oční okolí jemnější, prozářené a opět super vůně.
Koupila byh znovu: ANO

12. Nivea pečující tónovací krém v houbičce Q10 Cushion (Recenze) - Jsem asi jedna z mála, ale mě tohle sedělo. Lehoučká textura, která pouze sjednotila, navíc docela mastná, takže ideál pro moji suchou pleť.
Koupila bych znovu: ANO

13. L`Oréal True Match Nude Plumping Tinted Serum (Recenze)
- Tohle je boží make-up, objev roku. Je opravdu hodně lehoučký, spíše na sjednocení pleti a pečující. Neleze do vrásek, krásně vypadá, fakt pecka. Jen stojí skoro k pětikilu a mně rychle ubýval.
Koupila byh znovu: ANO

14. Makeup Revolution řasenka The Lion Kng (Recenze) - Skvělá řasenka, řasy vypadaly přirozeně, neslepovala, držela celý den a i přes přirozený efekt je krásně zvýraznila a zahustila.
Koupila bych znovu: ANO

15. Lush Lashes (Recenze) - Na začátku byla řasenka příšerná, slepovala, obtiskávala se, nalíčit se, to byl boj. Až když proschla, tak začala dělat nádherné řasy, dlouhé, husté, zvýrazněné. Kdo ale chce čekat, až řasenka proschne, že...
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

16. Essence balzám na rty Peppermint Glow (Recenze) - Balzám se zabarvoval dle ph Vašich rtů, na mně byl hezký růžový a na rtech neskutečně příjemný. Super hydratuje a díky mátě hezky osvěží a bolavým rtům uleví.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Povedla se nějaká dekorativka?

8 komentářů:

  1. Tak já znám Cushion make-up od Nivea, to bylo pro moji pleť tragédie, vůbec mi neseděl. Ale co kupuji pořád dokola jsou gely na intimní hygienu Ziaja a gely na holení Balea. Jo a ten balzám Essence, ten jsem taky měla doma, ale někam jsem ho zakramařila, možná je v nějaké kabelce nebo kapse a už o něm nevím. To se mi stalo už u více balzámů na rtů, že jsem je dlouho nechala ležet zapomenuté a ony se mi mezitím zkazily:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se i hodně stává s lesky na rty, ty jdou do háje celkem rychle :D

      Vymazat
  2. Já po dlouhé době jeden kousek z dekorativky mám - tekutou rtěnku. Jinak koukám, že nejen že těch kousků bylo na počet dost, ale i byly všechny vlastně povedené...

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke spotřebované dekorativce! To je vždycky velký úspěch :D Oba dva sprchové gely od Lirene jsou taky moc fajn, doma ještě trochu mám toho pomeranče s mangem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten mangový sprchový gel bych vyzkoušela hned, musí dokonale vonět! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...