Balea - Balzám na nohy Feel Well

Vítám Vás u další kosmetické recenze. Rozhodla jsem se, že články opět budou vycházet spíše co tři dny a ne obden. Sice dlužím spousty recenzí a ráda bych i jiné články, než kosmetické, takže bych měla psát o sto šest, ale mít článek připravené na každý druhý den je poměrně náročné. Vždy sedám k notebooku o víkendu, ale mívám i jiný program a upřímně, ne vždy se mi chce psát, takže bych to viděla na co tři dny, případně tak různě, jak to vyjde.

Balzám na nohy obsahuje bambucké máslo, jojobový a avokádový olej, které pečující o namáhané nohy a suchou pokožku. O nohy se snažím opravdu pečovat a pravidelně mazat, i když přiznejme si, v zimě to občas fláká každá z nás. Nohy mám ovšem opravdu suché, popraskané a hrubé, díky mami! i přes péči, takže když zanedbám, doháním to ještě více.

Od balzámu od Balei jsem upřímně moc nečekala a ještě menší očekávání jsem měla po prvním použití, kdy balzám byl opravdu hodně lehký a řídký, čekala jsem od balzámu více krémovou texturu a tenhle balzám díky textuře kolikrát i vytekl při otevření.

Hydratuje ale překvapivě skvěle. Už po pár dnech jsem měla znatelně jemnější nohy, ta hrubá kůže se zredukovala a nohy byly vyživenější. Navíc stojí asi 40Kč, což je úplně pecka.


Trpíte na suché paty?
Co používáte?

10 komentářů:

  1. Ahoj, taky díky mami mám paty a celkově chodidla úplně suché. Od Balea miluju dvoukrokovou masku na nohy - peeling a masku s kokosovým olejem a jako krém pak červený Avon na tvrdé paty.

    OdpovědětVymazat
  2. Většino používám krém na nohy od Balei s ureou, ten je výborný. Ale teď mám taky krém na nohy Balea, je to z limitky Make a wish a ten stojí za houby. Takže krémy na nohy Balea asi záleží jak které.

    OdpovědětVymazat
  3. Já se musím přiznat, že dost často mažu nohy krémem na ruce :). Ale teď mám nějaký od Dermacolu určený fakt na nohy.

    OdpovědětVymazat
  4. Také vždy sáhnu buď po krému na ruce nebo klasickém tělovém mléku, ale tento krém také nevypadá špatně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně hodně sedly krémy od Astrid, ale tenhle taky vypadá dost dobře. I když já na nějaké extra popraskané nebo tvrdé nohy netrpím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...