Mark - Prebiotic Hyaluronic Serum pro všechny typy pleti

Pokud něco opravdu ráda testuji, tak jsou to pleťová séra. Teda obecně mám pleťovku moc ráda, ale když si můžu vybrat, co vyzkoušet třeba u pro mě neznámých značek, většinou sáhnu právě po séru. Ač mám citlivou pleť a musím si hlídat složení, péče o pleť je prostě láska.

Značka Mark je přírodní, své produkty vyrábí v malém množství, tak, aby byly neustále čerstvé a samozřejmě z kvalitních surovin. V produktech najdete vysoký podíl BIO surovin a s certfikátem.


Sérum obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou ve vysoké koncentraci, pomáhá udržovat vlhkost v pleti a samozřejmě bojuje proti vráskám. Ve složení dál najdete například zklidňující a potizánětlivou levanduli, hojivou aloe vera, inulin, který vytváří hladký povrch na pokožce či hedvábný protein, který zjemňuje a vyhlazuje.

Přírodní séra bývají často na bázi olejů, což tohle není a tím pádem není tak mastné, jako jiná přírodní séra. Konzistencí je hodně řídké, téměř až vodové a velmi lehoučké. Do pleti se vstřebává bez mastného filmu, během chviličky o něm vůbec nevíte, ale ty výsledky na pleti...

Už po pár dnech byla pleť taková hezčí na pohled, více sjednocená a rozzářenější. Sérum skvěle hydratuje, celkově jsem měla pocit více napapané a spokojené pleti. Sérum stojí necelých sedm stovek, což není málo, ale přírodní kosmetika přece jen bývá dražší, než byč drogerka.

Znáte kosmetiku Mark?
Používáte pravidelně séra?

14 komentářů:

  1. Díky za tip. Zrovna něco takového teď potřebuji. Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, kyselinu hyaluronovou používám zrovna denně, ale už jsem přemýšlela, že bych zkusila i nějaké jiné aktivní složky. Momentálně mám tonikum s AHA a BHA a peptidový oční gel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím, že mám citlivou pleť, tak u nějakých látek si dávám hodně pozor a jsem opatrná :)

      Vymazat
  3. O značce slyším poprvé, ale séra zbožňuji, jak jsem před pár lety si vystačila jen s obyčejným kréme, tak jak pleť stárne, tak potřebuje víc péče, třeba právě díky všem možným sérům:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, už to chce něco více, než jen krém :)

      Vymazat
  4. Séra používám, momentálně mám nějaké obyčejné drogérkové. Ale jinak mi sedm stovek nepřijde moc - třeba YR má séra ještě o pár stovek dražší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR chce kupovat jedině v akcích, jinak stojí opravdu hodně.

      Vymazat
  5. Od značky jsem nic nezkoušela, ale sérum vyoadá fajn. Jen ta cena mi přijde vysoká, když u Renovality sežetu větší balení za míň peněz :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ani jeden vyzkoušený nemám, ale vůbec to nevypadá špatně

    OdpovědětVymazat
  7. Se séry zatím nemám zkušenost, ale určitě se v budoucnu nebráním některé vyzkoušet - tohle vypadá dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji séra zařadit, pleť za to poděkuje :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...