Perwoll Renew - Ochrana barev a vláken

Jsem moc ráda, že za ty roky, co bylo Beauty of Pink založeno, prošlo vývojem a z čistě kosmetického koutku se stal takový deníček, nebo spíše prostor, který nabízí mnohem víc, než jen kosmetiku a kde můžu sdílet zkrátka mě. Jsem ráda, že Vás baví tipy na výlety, filmy a ráda bych letos ještě více rozšířila témata.

Určitě bych se chtěla zaměžit i třeba na nějaké dobroty/podniky a teda domácnost a to nejen ve formě svíček, ale třeba drogerie. Berte to jako menší recenze či jako inspirace a seznámení se například s novinkami. Možná i spotřebováno? No uvidíme, budu ráda, když mi dáte vědět, co by Vás bavilo/nebavilo.


Značku Perwoll doma používám hodně a v posledních měsících jsem používala nejen prací gel, ale i kapsle. Tento gel je určený na barevné prádlo, u kterého má chránit jeho barvy, ale v případě již vyblednutého oblečení i obnovovat. Zároveň uhlazuje roztřepená vlákna a posiluje je.

Gel moc hezky květinově voní, vůně je ovšem jemná, nevtíravá. I po vyprání je prádlo voňavé a hebké.

Kapsle používám vůbec nejraději, prostě vezmete kapsli, hodíte do bubnu a je to, jednoduché. Renew Black jsou určené na tmavé prádlo a stejně jako gel, tak i kapsle slibují obnovení barev a ochranu, uhlazení vláken a jemné čistění.

Moc oceňuji, že se kapsle bez problému rozpouští i při nízkých teplotách. Kolikrát peru jen na 30°C a i při takto nízké teplotě nezůstává v bubnu nerozpuštěná kapsle. Koupit můžete i variantu na barevné prádlo.

Barter spolupráce s trnd.com

Máte raději gel, nebo kapsle?
Používáte Perwoll?

12 komentářů:

  1. Já dávám většinou přednost gelu - vyhovuje mi, že si ho můžu nadávkovat jak chci. Pokud peru málo zašpiněné prádlo nebo menší várku, tak ho dávám míň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, na tohle je určitě super a spotřeba je menší.

      Vymazat
  2. Já mám doma od obojího, ale protože jsem pohodlná, víc mi vyhovují ty kapsle, které jen hodím do pračky spolu s prádlem. Perwoll jsem měla ten pro černé prádlo, byla jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. S kapslemi zkušenosti nemám, ale mamka si je nemůže vynachválit. :) Možná jim dám také šanci. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, obvykle mám doma spíše prací gel, ale nebráním se ani kapslím. Perwoll mám zkušenost s obojím, teď zrovna používám vzorky gel, co byly v superboxu a jsem mile překvapená. Možná si zase někdy Perwoll pořídím.

    OdpovědětVymazat
  5. Vzhledem k tomu, že už mám svoji vlastní domácnost, tak mě tyhle články zajímají. Nicméně spotřebováno bych mít úplně nemusela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...