Produkty do koupele - Balea, Farmona, Bomb Cosmetics, Tetesept

Do jara ještě bohužel docela daleko a kdy jindy si dopřávat horkou koupel, než právě v zimě. Dneska si představíme hned několik kousků napříč značkami. Těšit se můžete na šumivku, ale i soli či olejíček do vany.

Farmona sůl do koupele Tutti Frutti Peach & Mango
O značce Farmona se tolik nemluví, docela mi i přišlo, že krapet mizí ze světa, ale teď jsem koukala, že se dá v pohodě na českých e-shopech sehnat a předpokládám, že v Polsku bude také pěkně dostupná. Farmonu jsem vždy měla ráda díky nádherným vůním, ale i účinkům a ceně.

Na sůl jsem se dost těšila, ale přišlo obrovské zklamání. Právě vůně je tu dost velkým kamenem úrazu, je to opravdu nepříjemná, chemicky přeslazená parfemace, která mi vyloženě vadila. Velmi sladká a nepřirozená vůně broskví, brrr. Navíc ani sůl sama o sobě mě nechytla a zvadlé lístky v ní na efektu nepřidaly.


Bomb Cosmetic šumivá koupelová bomba Veselý jelen
Šumivka obsahuje esenciální oleje, bambucké a kakaové máslo. Slibuje hydratační účinky, možnost inhalace bylinek během koupele a zážitek ze šumění.

Nad touhle značkou jsem vždy slintala, ty šumivky jsou nejvíc rozkošné a na pohled vážně wow. Vím, že i dost oblíbené a nevím tedy, kde se stala chyba, ale po vhození do vany se žádný bomba efekt nekonal. Šuměla sice pomalu, ale úplně minimálně, vodu v podstatě nezabarvila a ani nijak extra nevoněla. Asi vadný kus :D

Tetesept koupel Svaly a klouby
Jedná se o koncentrát se čtyřmi esenciálními oleji, které pomáhají uvolnit unavemé svaly a klouby. Obsahuje kostival, myrtu, arniku a rozmarýn.

Tenhle olejíček je pecka, má silnou bylinkovou vůni, která provoní nejen koupelnu, ale je poměrně cítit po celém bytě. Už jenom ta vůně působí uklidňujícím dojmem, vždy úplně vypnu a užívám si ji. Tím, že se jedná o olejovou koupel, tak po vylezení z vany je pokožka hezky vláčná, hydratovaná a není třeba ani mazat.

Balea koupelová sůl You Are My Otter Half
Sůl obsahuje přírodní mořskou sůl, kokosový olej a extrakt z lotosových květů. Přiznávám, že balení prostě nešlo odolat, je nejvíc ňuňu a jsem prostě cílovka.

Sůl nádherně voní po kokosu, ale bohužel tím pozitiva asi končí. Vodu spíše zakalí a ač vyvoří docela bohatou pěnu, tak ta okamžitě spadne a vlastně ani nemáte pocit, že byste něco do vany daly. Ani po koupeli žádný pocit výživy, vláčnější pokožky či provoněné koupelny.

Co preferujete ve vaně?
A znáte některý produkt?

14 komentářů:

  1. Ahoj, já většinou mám doma nějakou tu pěnu a čas od času si koupím sůl. Teď se mi k Vánocům sešly jak pěny, tak nějaké šumivky, tak se tím postupně budu prokousávat. Nedávám si vanu nějak pravidelně, a tak mi to chvíli zabere. Dobrou zkušenost mám se solemi od Isany a pěnami Avon. Kneipp taky nikdy nezklamal, ale ten už je dražší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Isana je za tu cenu super a od Keippu mám nějaké olejíčky :)

      Vymazat
  2. Ten olej na svaly a klouby je perfektní! Jinak já mám ráda všechno, co obarví vodu. V DMku si kupuju šumivé tablety pro děti. Vypadají úplně jako ty vitaminové, mají i stejný obal :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Z produktů neznám nic, ze všech produktů do koupele mám nejraději klasické pěny, ale sem tam si koupel zpříjemním i nějakou bombou nebo solí, ty soli mám moc ráda od Isany z Rossmannu.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mám ráda soli a oleje do koupele. Nepohrdnu však ani pěnou nebo nějakou šumivkou. Z tvého uvedeného jsem měla akorát olejíček na svaly a klouby od Tetesept a byla jsem z něj naprosto nadšena!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezky nafocené :-) Tu bombu jsem kupovala k Vánocům, musím se zeptat jaký měla úspěch :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta bomba do koupele? Reálně jsem si myslela, že je to jedlý muffin. :D :D Hned bych vyzkoušela. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...