Nákupy a novinky za leden 2023

Vítám Vás u prvních novinek tohoto roku a když tak na ně koukám, říkám si, že by to v tomhle duchu mohlo aspoň chvilku pokračovat. Není jich vůbec moc, navíc několik jich je jednorázových produktů a něco zas nezbytnosti, které bylo třeba doplnit. A i když se jedná o skromný měsíc, nebojte, určitě bude o čem psát.

Kosmetika
Z all2test.com mi přišlo sérum pro jemné vlasy s tendencí vypadávat od L`oréal. Sérum se aplikuje denně klidně i do suchých vlasů k pokožce hlavy, výsledky tedy zatím nevidím, ale aplikace je bezproblémová a krásně voní, tak uvidíme ještě za čas.


Z Ladylab mi přišlo pět nejprodávanějších produktů. Osobně nejsem sportovec, ale značka nabízí různé doplňky stravy, vitamíny, ale i nějaké zdravější dobroty, takže jsem s nadšením nabídku spolupráce přijala. Teď tu mám například odvodňovač, tabletky na potlačení chuti k jídlu, nebo na redukci váhy při cvičení.

Po delší době jsem se stavila v Rossmannu, kde jsem vzala odlakovač, termoochranu na vlasy, pudr a deodorant, což bylo potřeba doplnit. Probíhala také akce 1+1 na produkty do koupele, takže jsem neodolala šumivkám, které má Isana naprosto parádní.

Ještě tu mám dva opožděné Ježíšky. Od kamarádky jsem dostala samozřejmě kosmetiku a udělala mi obrovskou radost, protože jsem z toho nic neměla. Navíc mě Lea moc dobře zná, takže roztomilá balení jsou přesně pro mě.

Od známé jsem dostala malá balení značky L`Occitane, z čehož mám radost, protože značka je mi moc sympatická. Dostala jsem pomněnkovou vodu a vůni s pivoňkou. A protože se zajímá o magii apod, tak i kalendáře v tomto duchu a sušenky štestí.

Mamča mi přínesla spoustu mýdel Smara Soup a peeling na rty. Značka mě už dlouho lákala a jsem ráda, že konečně ji vyzkouším. Mýdla už na pohled jsou dost mastná, tak uvidím, jak je využiji, zda i na tělo, nebo jen na ruce.

Oblečení a ostatní
Zaběhla jsem do Primarku, kde byly poměrně fajn slevy a celkově docela pěkné kolekce. Ve slevách jsem za pár korun vzala obyč tílko, které když bude fajn, tak vezmu příště další barvy a mikču s Ijáčkem, i kdyby jen na doma za ty dvě stovky. Spodní prádlo beru snad pokaždé, to tam mají super a ve velkých slevách byly doplňky do domácnosi, takže po 26Kč vázičky a svíčky.

Nakupovaly jste někde ve slevách?
Čím jste si udělaly radost?

15 komentářů:

  1. Peeling na rty od Almara Soap je skvělý :) Mýdlo mám taky, ale upřímně mi je ho líto používat, takže ho mám ve skříni na její provonění :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Ta mýdla vypadají moc hezky a i ostatní novinky:-) Já jsem v lednu ani moc nenakupovala, byla jsem natolik vytížená, že mi skoro ani nezbyl čas ty peníze rozkutálet, ale nedělám si iluze, že si to tento měsíc nevynahradím:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Všetko vyzerá tak krásne. Tie vitamíny od Ladylab vyzerajú super. Ja som tiež na nich pozerala. Idem si niečo preštudovať o nich.

    SPRING COAT

    OdpovědětVymazat
  4. Ja tiež testujem Elseve serum,mesiac január som kúpila pár kozmetických výrobkov s Pink Pandy.Tak isto oblečenie som pár kúpila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já v lednu moc nenakupovala - v Rossmannu jsem taky využila akce , já ale na pleťové masky, kdy ke 2 byla další zdarma. A ve slevách jsem koupila šálu, čepici a rukavice.

    OdpovědětVymazat
  6. Já v Primarku v Praze ještě nebyla, ☺

    OdpovědětVymazat
  7. Almara Soap mě taky moc láká, tak se budu těšit na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  8. Produkty od Ladylab nemají chybu, mám je moc ráda a sleduji pravidelně i Instagram, mají tam skvělé tipy. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...