Random aneb leden 2023

Krásný den!
Máme za sebou první měsíc tohoto roku a ač mi jinak přijde hrozné a děsivé, jak ten čas rychle utíká, tentokrát jsem ráda. Nemám ráda zimu, takže leden a únor jsou pro mě nepříjemné měsíce a těším se šíleně na jaro. Navíc leden byl opravdu hodně ledový měsíc a sluníčka jsme si užili spíše jen na začátku roku.

Leden se nesl v duchu procházek po Praze a celkově bych letos ráda více zkoumala Prahu a procházela se, třeba takový Strahov apod vůbec neznám. Navíc to vypadá, že Vás fotky a videa z Prahy na instagramu moc baví.

Samozřejmě nechybí spousta jídla, vařila jsem svoje první ovocné knedlíky a byly vážně mňam, podlehla jsem kuskusu s halloumi sýrem a zeleninou a mám tu samozřejmě také několik doporučení. Na snídani určitě zajděte do Just Croissant, nejen výborné kafe a luxusní pistáciový croissant, ale i avokádový chléb stál za to. To nejlepší sladké pečivo mají v Kus koláče, pistáciový šnek nemá konkurenci, i když moc dobrý byl i v La Bohéme Cafe a v Kin & K Bakery, i když tam mi zas bohužel nechutná káva. Nádherné prostředí má La Donuteria na Vinohradské, kde nejen posedíte u kávy, ale dáte si i výborné donuty.

Grilování / Opožděné dárečky / Kavička

Vinohradská vodárna / Žižkovská televizní věž / Vánoční tramvaj

Mosaic House

Nutrie na Střeleckém ostrově

Praha

Slovanský ostrov

Vodárenská věž / Tančící dům / Sníh

Vinohrady

Riegrovy sady a Vinohrady

Just Croissant / Kavárna v Exilu

Ňuňu / Na kávičce / Ovocné knedlíky

Jiřího z Poděbrad

La Donuteria

Havlíčkovy sady

Kus koláče / Vinohrady

Kin & K Bakery / Brownie z Kus koláče / Strabucks

La Bohéme Cafe

Jaro ve váze / Kuskus / Ryba

Jaký byl Váš leden?
Také vyhlížíte jaro?

6 komentářů:

  1. Mňam, hodně sladkého, to já ráda! Hodně mě zaujaly ty donuty.

    OdpovědětVymazat
  2. Leden byl nějaký rychlý - asi díky fofru v práci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, leden mi hrozně rychle utekl, letošek je zatím mnohem hektičtější než předchozí rok. To jsem si myslela, že už to ani nejde. Na jaro se těším moc, sluníčko vždycky příjemně dobije <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...