Mix recenzí - Catrice, Essence, Cheeky Panda

Sešlo se mi doma několik produktů, kterým ale není úplně třeba věnovat samostatný článek, tak po delší době vyloženě mix napříč značkami. Všechny ale seženete na kupkosmetiku.cz.

Catrice laky na nehty Tropic Exotic
Jedná se o limitku, ale koukala jsem, že je ještě dostupná, na notinu se jeden odstín dokonce vyprodává za 39Kč. Laky slibují zářivou a sytou barvu, vysoký lesk a pohodlné nanášení. Osobně laky využívám minimálně, jelikož chodím na manikúru, ale tak alespoň na nohy.

Laky jsou úžasně pigmentované, již v jedné vrstvě vytvoří opravdu sytý odstín, který se krásně leskle a na nohách teda i dlouho vydrží. Barvičky jsou vyloženě letní, takže přes teplé období jsem neměla nic jiného. Co se mi moc líbí, tak balení, zlaté víčko totiž jde sundat a pod ním máte kulatou rukojeť s vroubky, která se lépe drží.


Essence štetec na pudr Flat Powder Brush
Štětec s dlouhými měkkými štětinami pro kompaktní make-up a práškové produkty. Tvar vějíře usnadňuje zafixování po celém obličeji. Mně osobně u tohoto štětce nevyhovuje velikost, na pudr mi zkrátka přijde malý, na tvářenky je zas velký a měkký. Nakonec ho teda používám na pudr, ale spíše ho mám v taštičce na cesty, nesahám po něm denně. Štětec je ale příjemně měkký, ani po letech nepelichá.

Cheeky Panda bambusové vlhčené ubrousky
Nejsem úplně zastáncem ubrousků a už vůbec ne ubrousků na pleť, ale Cheeky Panda si mě docela získala.

Jsou přirozeně hypoalergenní a dokonce biologicky odbouratelné, lze je hodit do kompostu. Složení je z 99% voda, obsahují aloe vera a ovocné extrakty. Ubrousek je z bambusového vlákna. Jsou bez parfemace víceúčelové, využijete jak na ruce, tak díky složení i na dětskou pokožku či právě na pleť. Nedráždí, neštípou. Není to něco, co bych používala furt, ale v případě nouze je tohle super značka.

Laky a ubrousky jsem dostala v rámci barterové spolupráce s arome.cz.

Používáte ubrousky?
Jako značku štětců máte rády?

8 komentářů:

  1. Laky jsou naprosto boží a v létě je miluju! Vlhčené ubrousky byly také fajn, ale normálně je nepoužívám, tak jsem je znovu nekupovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné odstíny laků na nehty, ten tmavě růžový bych zvolila hned! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...