Mary Kay - Hedvábné tělové mléko Satin Body

Se značkou Mary Kay mám minimální zkušenosti, ale musím teda říct, že cokoliv jsem v poslední době zkoušela, tak jsem byla mile překvapená. Třeba takový dvoufázový odličovák je bombový a dnešní recenze bude také více než kladná.


Tělové mléko obsahuje bambucké máslo a vitamín E, slibuje okamžité zklidnění pokožky a úlevu od pocitu vysušení. Má hluboce hydratovat a vyživovat po dobu až 24 hodin.

Vůbec jsem to upřímně nečekala, ale tohle tělové mléko jsem si naprosto zamilovala, je velmi příjemné a já se každý večer po sprše těšila, až po něm sáhnu a namažu. Nejedná se vyloženě o úplně řídké a lehoučké mléko, má spíše středně hutnou texturu, která je na těle neskutečná. Jakmile ho začnete roztírat, úplně cítíte tu výživu a péči, kterou pokožce dodává.

Řada se jmenuje Satin Body a souhlasím, na těle působí opravdu až saténově, dobře se roztírá, stejně tak i vstřebává, zároveň je po něm pokožka hlaďoučká, jemná a napapaná. Rozhodně bych ráda vyzkoušela i zbytek řady, tohle moc doporučuji. Chválím i nádhernou vůni bílého čaje.

Máte rády Mary Kay?
Co jste od značky zkoušely?

8 komentářů:

  1. Se značkou zkušenosti nemám. Tělové mléko vypadá dobře, ale já se hlavně v poslední době nemažu skoro vůbec, jedno balení mléka mi vydrží třeba i rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš suchou pokožku? Já se nemazu pár dní a je to vidět 🙈

      Vymazat
  2. Já jsem se na jednom pobytu setkala s dealerkou MK, která byla tak neskutečně vlezlá a nepříjemná, že jsem na tuhle značku zanevřela (možná neprávem) a nikdy jsem od nich nic nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, spíš jak se k člověku kosmetika dostane, pokud to není dárek od kamarádky. Nelíbí se mi způsob distribuce a prodeje. Produkty jsou některé moc fajn, co má zkušenost. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Na mě je bohužel značka poměrně drahá a nijak extra mě neoslovila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...