Ryor - Pleťová séra Every Day

Pleťová séra jsou pro mě nepostradatelnou součástí péče o pleť, nedovedu si představit, že bych před krémem nenanesla sérum. Mají vyšší koncentrace účinných látek, než právě krém, více cílí na konkrétní problém a moje suchá pleť je vážně oceňuje.


Denní sérum s magnolií a mechem
Sérum má posilovat povolené kontury obličeje, zvyšovat pružnost, hydratovat a redukovat jemné vrásky a linky. Obsahuje extrakt z magnolie, který redukuje začervenání, zlepšuje elasticitu a zmírňuje projevy stárnutí. Mech posiluje kožní bariéru a pomáhá pleti s adaptací na různé změny klimatu. V séru též najdete i kyselinu hyaluronovou.

Je vhodné primárně pro zralou pleť či pro pleť, která je často vystavována změnám počasí, klimatizaci a stresu. Sérum je hodně lehoučké, má řídkou texturu, která se dobře roztírá a vstřebává se tak, že o něm ihned nevíte. A jaké má účinky? To se dočtete níže.

Noční sérum se sněžnou řasou
Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která společně se sněžnou řasou hloubkově hydratuje, vyplňuje a posiluje. Pleť má být při pravidelné aplikaci hydratovaná, pevnější, pružnější a jemné linky s vrásky méně viditelné.

I noční sérum je velmi lehké, vlastně vůbec mezi denním a nočním nevidím rozdíl, vlastnostmi jsou totožné. Ihned se vstřebává, nelepí a co se týče výsledků, jsou na tom séra také stejně. Bohužel na mě to je slabé, což nechápu, protože jsou určená na zralou pleť, ale za mě jsou spíše pro mladší a méně náročnou. Navíc na podrážděné a citlivé pleti poměrně štípaly, což nebylo úplně komfortní.

Barter spolupráce s Ryor.

Máte rády kosmetiku Ryor?
Jaká preferujete séra?

10 komentářů:

  1. Já u sér žádnou výraznou preferenci nemám, docela mi vyhovovala sérum z YR a ráda jsem měla i sérum s růží od Manufaktury

    OdpovědětVymazat
  2. Z toho co jsem od Ryoru zkoušela jsem byla vždy moc spokojená, ale u tohoto séra bych asi čekala víc, podle obalu vypadá moc hezky, škoda, že se víc nepovedl i ten obsah.

    OdpovědětVymazat
  3. Se značkou Ryor mám úplně minimální zkušenost, ale jejich tělová másla mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já se přiznám, že Ryor moc prozkoušený nemám. Nějak mě nikdy nezaujal a přijde mi, že zaspal dobu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi přijde fajn, ale jak to bývá všude, ne vše sedne.

      Vymazat
  5. Ryor jsem mívala celkem často v oblibě, ale přijde mi, že se nějak "zastavili". Škoda toho, protože paní Štěpánková, zakladatelka do toho dala vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jak v čem no, ale poslední dobou spousta novinek a i super kousků.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...