Astratex - Pohodlné a sexy prádlo pro každou příležitost

Ženy, nosíte správnou velikost spodního prádla? Dobře padnoucí podprsenka je určitě důležitým kusem ve Vašem šatníku. Pokud zvolíte správnou velikost (na Astratexu můžete zjistit i pomocí kalkulačky), tak prádlo hezky vypadá, nic Vám z něj neleze, neodstává, ramínka neškrtí a třeba Vás i předstanou bolet záda, což nesprávná velikost může způsobovat.

Na Astratexu se mi líbí právě to, že nabízí obrovské množství různých střihů a velikostí. Samozřejmě koupit můžete i hezké noční oblečení a košilky, pánské prádlo a třeba i mentruační kalhotky, což mě překvapilo a výběr je veliký.


Já šla tentokrát více po pohodlí, což u mě znamená žádné kostice. Právě podprsenky bez kostic jsem si velmi oblíbila, nikde to netlačí, nezařezává se, ale zas klasické braletky, které se natahují přes hlavu, mi trošku vadí, takže jsem hledala takové, které mají zapínání.

Tenhle výhodný set dvou podprsenek je úplně úžasný a to tak, že přemýšlím ještě nad další barevnou variantou. Velikosti jsou jako u oblečení, teda S, M, L atd, žádné obvod/košíček, s čím já občas bojuji, protože S mi je přes obvod, ale košíček je menší a naopak M je košíčkem ok, ale obvod mám volný. Tahle sada mi ale sedí, brala jsem M a vyhovuje mi po všech směrech. Podprsenky jsou velmi pohodlné, ideální na běžné nošení, zároveň díky krajce a celkovému střihu vypadají sexy, takže využijete na všechny příležitosti.

Emily Bralette je nádherná petrolejová braletka, tu barvu úplně miluji, žádnou takovou doma nemám. Opět bez kostic, na klasické zapínání vzadu. Nemá ovšem vůbec vyztužené košíčky, to není na webu úplně vidět, přes prsa máte jen krajku, jedná se tím pádem o více sexy kousek. Krajka neskřábe, je moc příjemná.

Jako poslední i nějaký ten spodek, k předchozí podprsence nejsou kalhotky, tak jsem hledala nějaké v podobné barvě a našla tyto, které jsou také Emily, takže sedí nejvíce. Osobně preferuji brazilky a bohužel mi přijde, že Astratex tuto variantu nabízí nejméně, přitom mám za to, že se jedná o nejoblíbenější a hlavně nejlichotivější střih. Většinou při hledání ale narazím na klasické či tanga. Tohle jsou teda brazilky, s ozdobnou krajkou vpředu a z tylu.


Barter spolupráce s Astratex.

Jaké preferujete prádlo?
Krajky, hladké...?

14 komentářů:

  1. Pěkné kousky. Já preferuji hladké kousky - jak u podprsenek, tak u kalhotek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V létě také nosím více hladké, aby to nebylo vidět:)

      Vymazat
  2. Krásné kousky jsi vybrala, krajkové prádlo vždy patřilo k mým oblíbencům. :) Hlavně vypadá i pohodlně, což je zásadní.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si hodně oblíbila braletky, takže moje volba by byla jasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké, vybrala jsi si skvělé kousky. ☺☺

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já preferuju podprsenky hlavně hladké, protože nejsou vidět pod oblečením a kalhotky pouze bavlnu ze zdravotních důvodů.

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt nádherné kousky! Já nemám nic proti krajce, ale na kalhotkách preferuji bavlnu, je to přece jenom pohodlnější :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teda ráda, když aspoň nějaké zdobení mají:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...