Australian Bodycare - Vlasová péče proti lupům

Nemám úplně náročné vlasy, jsou do pasu a i když každý tvrdí, jaká s tím musí být práce, není, nechávám je vesměs žít svým životem, jsou husté, lesklé a nemastí se. Pokud mi teda samozřejmě sedne vlasovka. Od Australian Bodycare teď zkouším řadu proti padání, ale ještě před ní jsem měla tuto hnědou, která je určená proti svědění a lupům, vlastně taková regenerační a hydratační.


Šampon proti lupům
Značka Australian Bodycare obsahuje tea tree olej, který je antibakteriální a právě bakterie můžou způsobovat lupy a podráždění. Šampon je vhodný i pro barvené vlasy. Slibuje hydrataci, minimalizování lámání a zanechání lesklých a zdravých vlasů.

Docela jsem se bála vůně, vlasovka opravdu voní po tea tree a rozhodně žádná z nás takhle vonět nechce. Naštěstí se vůně ve vlasech nedrží.

Šampon má středně hutnou, gelovou texturu, která skvěle napění. Vlasy byly lesklé, hydratované, vůbec se nemastily, ale...Já se mohla udrbat, šampon má svědivost omezit a nedovedu si představit, že to používá někdo, kdo má opravdu suchou pokožku hlavy, protože to bylo naprosto nesnesitelné.

Kondicionér na suchou pokožku hlavy
I kondicionér obsahuje tea tree olej, který předchází lupům, svědění a podráždění. Dále v něm najdete panthenol a provitamin B5, které obnovují vlhkost vlasu, zanechává je krásné, lesklé a slibuje i snadnější rozčesávání.

Kondicionér má lehkou krémovou texturu, dobře se do vlasů aplikuje, vlasy jsou po použití jemnější a jdou snáze rozčesat, což je pro mě základ. Avšak třeba nějaké větší hydratace jsem si vůbec nevšimla. Hlava svědí jak blázen.

Vlasové sérum proti lupům
Sérum je vhodné nejen na suchou pokožku hlavy, ale i na vousy. Ideální pokud trpíte na lupy, lupénku, ekzémy, nebo i pupínky na pokožce.

Má praktické balení, kdy pomocí špičky nanášíte rovnou na pokožku a poté vmasírujete. Tou masáží dochází zároveň i k exfoliaci a stimulaci vlasových folikulů. Sérum je smývací, používá se vlastně jako první část péče, kdy nanesete a necháte mnimálně půl hodiny působit a poté klasicky umyjete vlasy, případně necháte působit přes noc a umyjete ráno.

Sérum nemastí vlasy, ale já mám dojem, že mně osobně séra zkrátka nic s vlasy nedělají. Pokožka svědí a nevidím žádný rozdíl v používání a v nepoužívání séra.

Barter spolupráce s Australian Bodycare.

Trápí Vás lupy či jiné neplechy?
Zkoušely jste tuhle vlasovku?

5 komentářů:

  1. To vypadá, že tahle řada se moc nepovedla...

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem měla problém se svědivostí, ale také s rychlejším mastěním a cucháním vlasů. Za tu parfemaci jsem také ráda, že nebyla ve vlasech cítit. Každopádně znovu už bych si řadu nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty vypadají dobře, mohl by to být super tip na vánoční dárek. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, dříve mě trápila seborea x let jsem si myla vlasy Nizoralem, bylo to šílený. Teď už je to docela v pohodě akorát občas mě dráždí nějaká vlasovka. Vlasy se mi obecně hodně mastí, ale zase jsou často suché v koncích, hodně se snažím vyhledávat čistící šampony, ale výživné kondicionéry.

    OdpovědětVymazat
  5. Já úplně nemám ráda tea tree, jeho vůni, navíc s lupy problém nemám, snad jen když použiji nějakou vlasovku, která mi nesedí. Musím říct, že tyhle produkty mě nelákají.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...