Random aneb říjen 2023

Krásný den, vítám Vás u posledního říjnového shrnutí a tím je random, který bude opravdu nabitý. Mně teda přijde, že jsem furt v práci, chodím domu pozdě, ale v říjnu jsem měla i nějaké menší volno a nebo jsem si více užívala i ty pracovní dny někde na menším výletě či v Praze.

Celkově to byl měsíc hodně společenský a kulturní. Začátkem měsíce se konal Banán Fest, což je vietnamský kulturní festival. Bohužel jsem byla jen na skok, což mě mrzí, pokud bude příští rok, ráda zajdu a užiji si i večerní program.

Velkou akcí byly narozeniny Elnino, které slavilo dvacet let. Akce to byla vážně velká, pozvané byly jak české, tak i slovenské influencerky. Na akci mi dělala společnost Kačí a po delší době jsem se viděla i se Skodulkou, která dorazila dříve, takže jsme si udělaly i menší procházku po Praze. O akci jsem psala zde.

Obrovským zklamáním byl Signal Festival, vytáhla jsem kamaráda, který šel vlastně jen kvůli mě a na konci jsem se mu omlouvala :D Byla to hrůza, nezajímavé, nudné, chtěli jsme to vzdát hned na začátku. Hezké byly jen dva videomapingy, instalace bída.

Byla jsem pozvána na veletrh For Beauty a narovinu, šla jsem spíše jen na čumendu. Nepřijdou mi veletrhy výhodnější, kolikrát na e-shopech bývají větší slevy, takže jsem jen zkoukla novinky, pro mě nové značky a odnesla si vlastně jen svíčky a v podstatě jsme to tam s mamčou prožraly :D

Dalším veletrhem byla výstava Exotika v Lysé nad Labem plná plazů, rybiček, malých opiček či papoušků a spousty dalších ptáků a zvířat. To je opravdu líbivé i jen na koukání, pokud nejste chovatel. 

Na Praze-východ je malá obec Dobřejovice, moc doporučuji výlet. Bývalý zámek, krásné rybníky a v týdnu naprostý klid. Na více fotek můžete mrknout tady.

A jinak to samozřejmě byl měsíc opět plný kávy a dobrého jídla. Konečně jsme se zas viděly s Kačí a Veru, naším novým místem se stává Costa na Chodově :D. V pracovním týdnu také většinou jednou jedu za mamčou do Modřan a chodím pro kafe do Parkofky, což je takový velký zásobník fotek s kávou :D

Lilie / Nehty / Závan léta ještě

Kofein

Doma <3

Banán Fest

Valdštejnská zahrada

S Klárkou >3 / Cocovanka / Grosseto

Elnino narozeniny

Vojanovy sady / Od Klárky z Pardubic

Costa Coffee, miluji javorové frappuccino

Signal Festival

Kytička pro Kačí / Paloma / Grosseto

Kuskus / Kávička / Úplatky :D

For Beauty

Kávička a jídlo na veletrhu / Staročeská pekárna, mňam

Náměstí Míru

Mezi Srnky / Kávafaktura / Draci

Výstava Exotika

Kytičky / Malá oslava

Dobřejovice

Nehty / Halloween

Jaký byl Váš říjen?
Byly jste někte za kulturou?

5 komentářů:

  1. Do Costy chodím na kávu taky moc ráda, konečně začíná sezóna perníčků

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla říjen myslím taky docela pestrý vzdor týdnu neschopenky

    OdpovědětVymazat
  3. Akce s Elnino byla parádní, pořád na ni ráda vzpomínám :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Přijde mi to, nebo je tu tentokrát míň jídla? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné shrnutí října, kávičky a procházky barevnou přírodou u mě také nechyběly. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...