Snopek - Bio pleťový krém na extra výživu

Přírodní kosmetika a k tomu z Česka, to je mi sympatické už samo o sobě. Jedná se o malou rodinnou firmu z Jeseníků, která byla založena v roce 2016. Kosmetika je RAW, což znamená, že nebyly použity pří výrobě vysoké teploty, tím pádem si ingredience ponechávají maximum živin. Je plná aktivních látek a samozřejmě netestovaná na zvířatech.

Od značky jsem měla možnost vyzkoušet krém určený na extra výživu. Obsahuje makadamový a arganový olej, ale i ricinový a olej z malinových semen. Slibuje vyhlazení vrásek, výživu, regeneraci a navrácení elasticity pokožky.

Krém texturou není ani tak krém, jako spíše hutný bio balzám plný olejů. Ač mám hodně suchou pleť, tak jsem používala pouze na noc, protože na den je to fakt mastňák, který zanechává na pleti delší dobu mastný film. Celá se lesknu a prostě se to nevstřebává, což na noc nevadí.

Krém vyživí, citlivou pleť zklidní, ale musím bohužel přiznat, že i na mě je to opravdu mastné a ta textura mi tolik nevyhovuje. Vlastně jsem pak zbytek už dopoužívala na nohy a to teda pecka, takhle vyživené a zjemněné paty jsem dlouho neměla :D


Znáte Snopek?
Jak Vám vyhovují maastné textury?

10 komentářů:

  1. Já úplné mastňáky nemusím. A hutné produkty taky moc ne.

    OdpovědětVymazat
  2. O značce už jsem slyšela a dost mě baví ty jejich obaly, ty vypadají fakt luxusně.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám, ale na nohy to musí být pecka! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám a díky mastné pleti podobné konzistence krémů nevyhledávám, ale paty mám věčně suché, tam by se mi taky hodil:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, značku vidím poprvé a mastné já na pleti nerada, mám docela tendence k ucpávání pórů a tyhle těžší textury se pak i hůře vstřebávají. Já se totiž lesknu jak psí kulky i bez krému :-D a tak se spíš snažím to eliminovat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...