Nákupy a novinky za listopad 2023

Krásný advent!
Tradičně vůbec nestíhám, vůbec nevím, jak zvládnu do Vánoc upéct cukroví, sehnat, co je třeba a světlo v zimě je možná tak čtyři hodiny, takže nějaké focení je šílený. Novinek je spousta a to jak v rámci PR, tak i nákupů a narovinu, prosinec na tom nebude určitě jinak.

Kosmetika
Po dvou měsících dorazilo arome.cz a to značka Sanctuary, která mě moc potěšila, jelikož ji znám z instagramu a lákala mě. Navíc přišlo dárkové balení, takže i hezký tip na Vánoce. Mám verzi s lilií a růží a je to opravdu intenzivní květinová vůně.


Překvapil mě Avon, se kterým jsem měla spolupráci jen v rámci dvou kampaní, takže tohle je opravdu nečekaný balíček, kterého si ale velmi vážím. Avon má letos totiž vánoční sady a pokud Vás lákají, tak o balíček bude soutěž na IG, jelikož všechny tyto produty jsem právě testovala před nějakou dobou.

Ziaja mi zaslala balíček s vůní Marhmallow. Nově totiž seženete v DM želé do koupele, ještě jsem nezkoušela, ale vůně je to hodně sladká, připomíná mi dětské sirupy :D

Byla mi nabídnuta spolupráce s e-shopem vamibeauty.com, který je distributorem korejské kosmetiky Glamfox. Pro mě absolutní novinka, korejská kosmetika je ale skvělá a ráda jsem kývla. Značka vypadá skvěle, už jen ty pastelové obaly mě hodně baví.

Z all2test jsem měla možnost vyzkoušet několik produktů od Neutrogeny, se kterou nemám v podstatě žádné zkušenosti, takže radost. Vše je super hydratační, na zimu ideální.

Též z all2test a tentorát dekorativka Miss Sporty. Velmi milé překvapení, make-up je objev roku, totální pecka a moc mě baví i rtěnky. Určitě budou recenze a na IG bych ráda i video.

Úplně jsem zapomněla nafotit dárečky z vánoční akce Yves Rocher, tak aspoň takhle a více bude v článku. Letos má YR vůně zasněžené liči a vánoční koření, obě voní moc hezky.

Tuhle limitku Medvídek Pú od Catrice jsem dlouho vyhlížela a když se objevila na notinu, brala jsem téměř vše. Je to nejvíc roztomilé a též bude samozřejmě recenze.

Na Dr. Maxovi probíhala akce 2+1 na řadu Xémose od Uriage, se kterou mám úžasnou zkušenost vzhledem k alergii a protože jsem ji teď měla hodně rozjetou a nemohla se jí ani přes kortikoidy zbavit, tak jsem opět sáhla po krémech, které jsou nejvíc top a po dvou dnech hned zklidněná pleť. Ještě jsem vzala sprej proti svědění a měsíčkový balzám od Weledy.

Dostala jsem boží balzámy Lip Smacker s tématikou Marvel <3

Domácnost a ostatní
Dělala jsem větší objednávku na Sinsay a zároveň i mrkla do prodejny. Úplně miluji děku a povlak na polštář ze zvířátky. Kupovala jsem hlavně nějaké vánoční dekorace, které má Sinsay moc hezké.

Od kamarádky jsem dostala Grinche, miluju <3

Kupujete vánoční dekorace?
A dárečky i pro sebe?

18 komentářů:

  1. Ahoj, pane jo, Neutrogena, Ziaja, Dr. Max, parádička. ☺♥ Krásné adventní dny přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. To je věcí :-) Ziaju jsem kupovala jako dárky, z Dr. Maxe zase Vichy, v Sinsey většinou nic nepořídím a Grinch je krásný :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. Spousta zajímavých nákupů - zaujala mne hlavně značka Sanctuary. O Neutrogenu jsem se myslím pokoušela taky, ale neklaplo to. Škoda... U vánoční limitky YR pořád váhám, jestli si něco pořídit či ne...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pekné veci a hlavne ta limitka od catrice sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta sada od Ziajy nemá chybu, moc krásné balení a produkty jsou jistě moc příjemné. :))

    OdpovědětVymazat
  6. No moc pěkné úlovky! :) Ta limitka s medvídkem Pú je boží! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tentokrát nevím co obdivovat dřív, samé krásné balíčky a produkty, ale kdybych měla zvolit, tak je ta limitka Catrice, ta je prostě neskutečná:-) Zrovna Medvídek Pú je doteď moje nejoblíbenější postavička:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, teda to je dneska parádní výběr. Neutrogenu jsem si kupovala mléko teď v akci v Kauflandu, tak snad na zimu nasadí dostatečnou laťku - jsem jak sušenka. Sanctuary spa bych chtěla vyzkoušet, ale tu druhou řadu. Medvídka Pú jsem brala kamarádce k narozkám - taštičku, rtěnku a řasenku a byla nadšená. No letos se docela odměňuju už jsem si od sebe pro sebe pořídila nové tenisky, korejskou skincare, novou dekorativku a teď mám ještě na cestě balíček od Lelosi. Už se musím trochu krotit :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neutrogena je fakt super hydratační ☺️ A je potřeba si dělat radost 😁

      Vymazat
  9. Děvče děvče, to je zase novinek :D Hlavně tedy té kosmetiky, ale na recenze se těším :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...