Glanc box - Zima 2023

Vánoce pomalu klepou na dveře a věřím, že máte spoustu jiných starostí, než číst blogy, ale jelikož jsem hodně pozadu, ráda bych i články z vánoční Prahy, tak není čas otálet a dát Vám pokoj v tomto období.

Tentokrát tu mám ale Glanc Box, na který se pokaždé fakt těším. Je to mix kosmetiky a drogerie a zrovna tu drogerii vítám. Speciální edice zima 2023 je taková půl na půl, co se týče poměru. Nějaká kosmetika, nějaké čisticí prostředky, ale i další praktické věci. Pojďme na to.


Ariel +Touch of Lenor Unstoppables All-in-1 Pods - 26ks, 459Kč
Kapsle mám osobně moc ráda, prostě hodíte do bubnu a hotovo. Jedny Ariel zrovna používám, tyhle ovšem obsahují komoru navíc s Lenorem pro 2x delší svěžest. Kapsle jsou v recyklovatelném kartonovém balení.

Savo kapsle na praní univerzální Jarní svěžest - 26ks, 449Kč
Novinka v podobě kapslí od Sava, které se mají rozpouštět dobře i při nízké teplotě, mají obsah 92% organických složek, které jsou biorozložitelné a sehnat je můžete v této variantě Jarní svěžest, nebo čistě Univerzální. 

K2r Colour Catcher ubrousky - 20ks, 184,90Kč
Ubrousky jsou skvělým pomocníkem, doma mám pořád nějaké. Nemusíte třídit každou barvu zvlášt a divily byste se, kolik opravdu barev zachytí.

Lenor vonné perličky Peony a Hibiscus - 210g, 149Kč
Díky boxu mám furt zásoby aviváží :D Perličky házíte rovnou do bubnu a slibují provonění prádla až do dalšího vyprání.

Air Wick 24/7 Active Fresh automatický difuzér Clean Cotton - 228ml, 399,90Kč
Osvěžovač je na vodní bázi s přírodními esenciálními oleji. Jeden podobný difuzér byl v boxu snad i minule, nebo v nějaké předchozí edici. Přiznávám, že jsem ještě nevyužila, tím, že pálím svíčky, nebo mám obyč difuzér. Tenhle tím pádem asi už pošlu dále.

Robomop čisticí prostředek pro robotické mopy - 450ml, 99,90Kč
Tohle musím více prozkoumat, jak to funguje. Robotický vysavač s možností vytření mám, tak jsem zvědavá.

Meridol zubní pasta Complete Care - 75ml, 189,90Kč
Pasta je vhodná na citlivé dásně, které zklidňuje, bojuje proti krvácení, chrání citlivé zuby a poskytuje svěží dech.

Strepherbal doplněk stravy se sladidly Černý bez a echinacea
Obsahuje vitamín C, zinek, extrakt z echinacey a jitrocele, díky čemuž zklidňuje suchý a podrážděný krk a podporuje imunitu. Tohle je praktický produkt, který se na zimní období rozhodně hodí.

Mixa posilující tělová péče pro velmi suchou pokožku - 400ml, 249,90Kč
Mixa má novou tělovou péči obohacenou o ceramidy, glycerin a skvalan. Posiluje ochrannou bariéru pokožky, hydratuje a má mít nemastnou texturu.

Sally Hansen Repair + Rescue Super Strength Desense - 13,3ml 299Kč
Již během jednoho týdne má posílit křehké nehty, dodat jim pružnost a zlepšit jejich přirozený vzhled. Na nehty chodím, takže nevyužiji, ale fajn kousek, který jistě někoho potěší.


Barter spolupráce s novinkyschuti.cz.

Potěší Vás více drogerie či kosmetika?
Líbí se Vám obsah?

8 komentářů:

  1. Jelikož mám v kosmetice docela zásoby, tak vítám spíš tu drogerii. Ty prací ubrousky používám často, jsou perfektní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah pěkný a využitelný, nechala bych si vše, ale přece jen bych asi byla raději za víc kousků z kosmetiky, jen tělový krém a péče o nehty je na můj vkus dost málo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já té kosmetiky mám tolik, že spíše uvítám drogerii 🙈

      Vymazat
  3. Obsah boxu velmi povedený, využila bych vše.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...