Weleda - Máslo na rty Skin Food

Zelená řada Skin Food od Weledy je velmi populární a určitě znáte jejich opravdu hutný krém. Řada je ovšem rozrostlá o spousty dalších produktů jako je například lehčí verze výživného krému, denní krém, suchý olej či máslíčko na rty, o kterém si dnes povíme.

Máslo obsahuje lanolin a včelí vosk, které rty chrání, dodávají jim hydrataci, lesk a hebkost. Na rtech tvoří ochrannou bariéru, která chrání rty před vnějšími vlivy, zabraňuje jejich vysušování a dodává rtům zdravý lesk. Dále ve složení najdete například slunečnicový olej, extrakt z rozmarýnu, heřmánku či měsíčku.

Jedná se opravdu o hutnější produkt na rty, v podstatě takové máslo šmrncnuté vazelínou, má to přesně takovou texturu. Na rtech ho cítíte, ale není nepříjemné, vytváří ochranný film, který okamžitě rty zklidňuje a regeneruje.

Za mě skvělý kousek obzvlášť na zimu, kdy je potřeba ještě větší hydratace a samozřejmě oceníte i pokud trpíte na hodně suché rty a koutky.


Máte rády Weledu?
Zkoušely jste tohle máslo?

10 komentářů:

  1. Nezkoušela. Já mám raději balzámy na rty v tyčince, líp se mi s nimi pracuje, tak vybírám mezi nimi.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle máslo jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťo, tak toto máslo by mě osobně určitě vyhovovalo 💪👌

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem nezkoušela, mám totiž doma přebalzámováno a to ještě nevím, kolik kousků se mi valí po kapsách, v autě, v kabelkách atd:D Tak možná časem, až dopotřebuji zásoby..

    OdpovědětVymazat
  5. Nezkoušela jsem, celkově jsem od značky měla jen zubní pasty.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...