Brandnooz box plný jídla

Včera byl přímo krabičkový den. Dorazil jak Ladybox, kterém Vám napíšu možná zítra či v pondělí, obsah byl tak příšerný, že se mi ani nechce. A pak také Brandnooz, krabička s jídlem, kterou můžete poprvé zakoupit tento měsíc. A větší překvapení bylo, když mi přišel mailík s tím, že boxy budou rovnou dva. Jeden zaměřený na pečení, juchů. Odpoledne mi volala mamča, zda nečekám balík z Německa a že má snad deset kilo. Velikost boxů, nečekala jsem ani snad poloviční, je to bomba.

Vše bylo v zelených boxech, vystálo slámou a poctivě zabaleno, většina výrobků v bublinkových pytlíčkách. To Vám ale už neukážu, jelikož jsme se na to s mamčou vrhli jak hladoví psi a pomalu se rvaly o o to, kdo co otevře první :D V boxu bylo celkově osm produktů, což je krásný. Taky jste mohli najít nějaké ty letáky a dopis se všemi produkty, neměcky bohužel neumím ani pípnout, tak jsem si musela poradit jinak.

Milk Shake - Tyhle koktejly si sem tam ráda dám, je bez přidaného cukru(za mě by tam klidně mohl být:D) a spříchutí maliny. Podle letáku jste mohli najít ale i jiné příchutě.
Afri cola - Tak zrovna Colu já ráda, tuhle určitě ochutnám moc ráda. Opět je bez cukru.

Hrnek se zeleninou a hovězím masem - Zjednodušeně podle překladače. Stačí jen dát do mikrovlnky na 3minuty a je to. Tak zrovna tohle je jediný, co mě moc neláká a já osobně asi ani nesním.
Omáčka na lasagne - Lasagne jsem měla jen jednou a moc mi nejeli, ale když už mám omáčku, tak bych je mohla zkusit doma. S omáčkou je půl práce hotovo.

Olivový olej - Základ v kuchyni a docela jsem ho i čekala. V boxu jste mohly najít buď řecký, nebo italský. Já mám italský.
Beluga čočka - Jako příloha se určitě využije, já pouze ochutnám. :D

Schokolata Soft&Sweet - A tohle bylo to první, nad čim jsem začala slintat. Směs ořechů, rozinek a oříšků. Pytlík už je skoro pryč, je to výborný a klidně bych koupila znovu.
Pulmoll Mixed berry mit Acai - Další mňamka, tentokrát bonbonky v plechovce a příchutí lesních plodů. Jsou opět bez cukru a s vitamínem C.


A jako další je řadě Bäck box, neboli boxík zaměřený na pečení. Ten mi udělal také radost, ne-li dokonce větší. Obsahoval i časopis, podle kterého mohu německy péct :D Box obsahoval dokonce deset výrobků.

Profi mouka - Akorát jsem zatím nepřišla na to jaká. Polohrubá?!
Máslo Sanella - Další nezbytnost  při pečení. Na nějaké buchty určitě super.

Mini Muffins Milka - Muffiny a ještě ke všemu Milku mám ráda, to samé přítel, takže určo udělám. Z těch mám radost.
Sušenky Likies - Máslo sušenky ve tvaru palců like. Je to vtipný, pobavilo.

Cake-Creme - Krém na dortíky s malinou příchutí. Vypadá velmi chutně, musím vymyslet, kam ho dám, asi schovám na nějaký dort, až budu péct, nebo na ozdobení.
Draken-Perlchen - Zdobící kuličky v zelené, modré a bílé barvě. Navíc v super kelímku, ty se neztratí. Možná půjdou i na nějaké vánoční cukroví.

Karamellgebäck Creme Crunchy - To je mňamka, hned jsem musela ochutnat. Obsahuje 8% karamelu, jsou to v podstatě namleté máslové sušenky, které vidíte na obalu. Mňam, mňam.
Cranberries - Sušené brusinky, to já ráda.

Sucralose-  To jsem první nevěděla, co to je, jen nějaký cukr. Je to sladidlo, které má nízké procento kalorií. Hodí se jak na vaření, pečení, tak i do nápojů. Ozkoušim.
Mia Moscato - Vidíte dobře, půlka už je pryč, mamča se hned na to vrhla a ochutnal i strejda. Tady vidíte, alkohol potěší :D Ten ale ne vždy najdete, pokud Vám není 18, v boxech ho dostávat nebudete.

Toť vše, jsem opravdu nadšená a zvědavá na českou krabičku. Sice se trošku bojím, že nebude dosahovat až takových kvalit, ale určo objednávám a pokud bude alespoň z poloviny tak dobrá, tak brandnooz má stálého odběratele. :)
Co Vy, zaujal Vás a plánujete objednat?

Moc děkuji brandnooz za poskytnutí boxů k recenzi.

18 komentářů:

  1. Jsou úžasný cooo :) Já jsem z toho úplně paf.
    Hele, já vůbec nevím, já jsem myslela, že nám pošlou ještě ten první český box taky na zkoušku - psali to v tom prvním emailu, tudíž by nám měli zaslat ještě prosincový český box. Takže já asi počkám, jak to bude vypadat.. a pak si kdyžtak objednám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, máš pravdu, je tam psán i první český zdarma. Tak to je super. :)
      Jinak tohle je fakt úžasný, nejraději bych vše snědla hned. :D

      Vymazat
    2. Vid :D já už jsem se pustila do tý sušenkový "nutely" - jak já tomu říkám :D a je to luxus :) mňam!!
      A hlavně v tom emailu bylo i něco o předplatném za 99,- /krabička - takže to by bylo taky super, bych si asi předplatila 3 měsíce hned aspoň :)

      Vymazat
    3. Taky tomu řikám nutella a vrhla jsem se na to hned :D
      jj, od ledna bude za 99Kč, což je krásný :)

      Vymazat
    4. To je bombastika :) Jsem strašně zvědavá na ten český box :)

      Vymazat
  2. ahoj, můžu se zeptat jestli s nimi spolupracuješ ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no pokud to bereš takhle, tak asi ano. :) Mail ohledně možnosti vyzkoušení německého boxu a i prvního českého přišel myslim hodně blogerkám i s další výhodnou nabídkou pro další boxy. Takže jestli tohle bereš jako spolupráci.. :)

      Vymazat
    2. A mohla by jsi mi prosím napsat jejich emaily a stránky ?

      Vymazat
    3. Stránky jsou brandnooz.cz, tam určo najdeš všechny kontakty, nebo i fb :)

      Vymazat
  3. Já jsem z toho furt mimo, kolik toho přišlo:D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to by mě zajímalo, jak dlouho by mi taková zásoba vydržela, ale myslím, že moc dlouho ne :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, závist !!! Hned bych to vše snědla, hlavně tu sladkou pomazánku na posledním obrázku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to super :) musím říct, že pro mě mnohem lákavěji, než jakýkoliv LadyBox :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. tieto brandnoozy som už videla na jednom blogu a zdajú sa byť celkom dobré a chutné :)

    http://thingsweloveblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Aww, nádhera, hlavně ten pečící :3 Teď mě fakt štve, že jsem si spolupráci nedomluvila taky (kdybych věděla o tom sladkém pečícím, tak bych neodolala) :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...