Mix recenzí - Jelly Pong Pong, Balea, Duck Island

Hezký čtvrteční večer,
sice dnes přišel Brandnooz box a měla bych napsat o něm, ale to si necháme na zítra a dnes mix takových menších recenzí. Jedná se o produkty, kterým se mi nechce věnovat samostatný článek, myslím, že je to zbytečné. Sem tam se takovýhle mix objeví, většinou se bude jednat o cestovní balení třeba z Ladyboxů apod.

Jelly Pong Pong Faire Lashes Mascara
Když jsem v Ladyboxu našla řasenku, byla jsem ráda. Další možnost byla černá tužka nebo minerální make-up a řasenka pro mě byla ta nejlepší možnost, až tedy do vyzkoušení. Po vyzkoušení bych neopovrhovala ani černou tužkou.

Jediné pozitivum na řasence je desing, hezký fialový obal i krabička. Tím to ale končí, po nanesení nepoznáte rozdíl. Působí vyschlým dojmem a s řasami neudělá absolutně nic. Je to nejhorší řasenka, co jsem kdy měla, naprosto k ničemu.
Obsah: 8ml
Cena: 369Kč
Hodnocení: 0/5

Balea tělový krém Cukrová pusinka
Tohle máslo mám doma již nějakou dobu a upřímně netuším, zda ho ještě seženete. Ještě nedávno jsem ho v DM stále viděla, ale posledně již ne. Ale kdyby přece jen jste na něj narazily, tak Vám o něm něco napíšu.

Má hodně hutnou, vyloženě máslovou konzistenci. Obsahuje kokosový olej, olivové a bambucké máslo. I když je hodně hutný, moc dobře se roztírá a poměrně rychle se vstřebá. Pokožku zanechává zvláčněnou, hydratovanou a hebkou. Ještě druhý den cítím, že jsem se mazala, jak je pokožka jemná.
A vůně? Voní přesně tak sladce, jak vypadá. Jak dortíky a všelijaké mňamky. Vůni jsem si okamžitě zamilovala.
Obsah: 200ml
Cena: 69Kč
Hodnocení: 5/5

Duck Island tělové mléko Mandarin & Bergamot
Pokud odebíráte Ladybox, jistě víte, o co se jedná. Již jsem měla sprcháč, u kterého jsem měla pocit, že se myju jarem a ne jinak je tomu u tělového mléka. Říkala jsem si, že třeba alespoň bude hydratovat a bude příjemný.

Chyba, má hodně řídkou konzistenci, hrozně špatně se roztírá a než se vstřebalo, tak to také trvalo. Ani nemůžu říct, že bych po něm měla pokožku hebkou. Vůbec, jako kdybych se nemazala.
 
Obsah: 250ml
Cena: 109Kč
Hodnocení: 0/5

Znáte některý z těchto produktů?

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. I kdyby něco dělala, tak je ta cena příšerná! :-O Zlatá SuperShock od Avonu za 99,- nebo Get Big Lashes od Essence za 79,- :)))

      Vymazat
  2. Té řasenky je škoda, obal je fakt krásný :( A to máslo bych si klidně pořídila, kdybych na něj narazila :) Nějak jsem tuhle edici úplně prošvihla :(

    OdpovědětVymazat
  3. Já si myslím, že ta řasenka je fakt vyschlá, a proto nic nedělá. Kartáček vypadá úplně suše.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta řasenka opravdu vypadá vyschlá, u sprcháče Duck Island jsem také měla pocit že se myji jarem :D ale naopak tělové mléko se mi vstřebávalo dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Duck znám a je to opravdu jeden z nej šmejdů co jsem zkusila :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...