Saloos - Bio balzám Argan revital

Dnes Vám ukáži balzám od značky Saloos, který jsem si naprosto zamilovala a který je pro pleť hotový zázrak. Konrétně je to Argan revital, který je poměrně novinkou v sortimentu Saloos. Jak jistě víte, argan zbožňuji a kosmetiku s ním vyhledávám, takže jsem z balzámku byla nadšená.

Balzám je vhodný pro všechny typy pleti a to i pro tu nejnáročnější. Obsahuje omlazující bio arganový olej, bambucké máslo, esenciální oleje z růže, levanduli a lemon tea tree, které pleť regenerují a zvláčňují. Pleť je hydratovaná a má vitálnější vzhled. Navíc balzámek zklidňuje pleť, kterou trápí dermatologické problémy.

Přemýšlela jsem, zda balzám používat místo nočního krému, nebo jinak. Bohužel se jedná o balzám do kapsy, takže malé balení a při každodenním používání by mi určitě rychle ubýval. Tak jsem se rozhodla, že ho budu používat místo očního krému. Docela mě trápí kruhy pod očima, které jsou fialovo černé a ráno nejvíce času trávím tím, abych je zamake-upovala.

Od té doby, co ho používám, tak oční okolí vypadá mnohem lépe. Kruhy zmizely, pleť má mnohem zdravější vzhled, drobné vrásky jsou také vyhlazenější. Jsem nadmíru spokojená. Ač je balzám vhodný pro všechny typy pleti, určitě ho nejvíce ocení ty, které již mají vyzrálejší pleť.

O konzistenci určitě není třeba moc psát, pokud znáte balzámy Saloos, tak víte, že mají tuhou konzistenci, která teplotou těla taje. Jinak má poměrně výraznou vůni, ale je příjemná a mě voní. Já bych určitě ocenila větší balení balzámku. Na FB stránkách Saloos jsem četla, že se větší bohužel nechystá, jelikož 19ml balení je prý dostačující.
Obsah: 19ml
Cena: 96Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.

16 komentářů:

  1. pekný článok :) balzam vyzerá veľmi lákavo

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Používat ho jako oční krém je super nápad :) Až mi dojde jeden od Biodermy, tak se také podívám po něčem takovém :) Nebo možná zkusím samotné bambucké máslo od Saloos, které už mám nějakou dobu doma :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten by se mi hodil :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá báječně, myslím, že budu muset nějaký balzám vyzkoušet. Zatím jsem od Saloos používala Bio oleje a balzám na nehty. Jejich výrobky zbožňuji, takže věřím, že co nevidět otestuji i tento.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  5. Aha no, tak to udělám jako linku :D :D uvidíme :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak s tímto balzámkem teda nemám zkušenosti, a navíc jak čtu, tak ti pomohl s kruhy pod očima.. takže je to pro tebe určitě dobré! Já osobně na kruhy pod očima netrpím vůbec, díky bohu.. takže nevím, jestli bych ho využila.. ale vypadá moc pěkně! :)

    Ketrin Fl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak da se vyuzit na cely oblicej, to jen ja z nej udelala ocni krem :D

      Vymazat
  7. Musí být skvělý, když takhle zatočí s kruhy pod oči...k čemu by si přirovnala vůni? =)

    Loveliness By Tess

    Mám na tebe poprvé v životě malou prosbu. Dneska jsem vydala článek o velmi nevhodném chování prodavačky ze Sephory. Článek jsem podala Sephoře jako svojí stížnost, ale byla bych ráda, kdyby se o této drzosti dozvědělo i více lidí, tak pokud můžu být tak troufalá, tak tě prosím o sdílení tohoto odkazu =)

    http://lovelinessbytess.blogspot.cz/2014/06/setkani-blogerek-aneb-ulhana-prodavacka.html

    OdpovědětVymazat
  8. Pro mě je 19 ml také málo. Balzámy Saloos mám moc ráda. Tenhle jsem ještě nevyzkoušela, nejvíc mě zajímá ta vůně. Do čeho je?? Sladká, citronova jaká??

    OdpovědětVymazat
  9. Značka Saloos je podle mě hodně kvalitní, já osobně mám doma olejíček na obličej a hodně mi pomohl :). Tento balzámek vypadá skvěle a na kruhy pod očima jsem nikdy netrpěla, ale čím jsem starší, tím je to horší a hlavně jak vstávám brzy ráno do práce, tak některá rána jsou opravdu krušná :-\. Děkuji na tip, uvažuji nad koupí :).

    OdpovědětVymazat
  10. Tento produkt mám, používám a miluji!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo vypada moc dobre! Od teto znacky mam podobny balzam a je fakt super :). Urcite kouknu i na tento.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten se mi straaaašně líbí, dokonce i tuhle verzi přímo bych brala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Holky, nejvíce je tam cítit lemon :)

    OdpovědětVymazat
  14. Už dlouho po něm pošilhávám a ještě jsem se k tomu nedostala.. Líbí se mi obsah bambuckého másla.. :)

    Hezkou neděli, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Právě jsem se s ním namazala, ááááách :-) vůni miluju a celkově tyhle balzámy žeru i s navijákem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...