Spotřebováno za červenec 2014

Počet produktů, které letěly v červenci do koše je poměrně málo, přesně jak jsem říkala minulý měsíc, kdy číslo bylo docela vysoké. V podstatě jsem spotřebovala jen tři klasické produkty a dva opalováky, takže žádná sláva. A v srpnu to také nevidím nijak nadějně. :D
Jinak tentokrát omluvte, že nemám vyfocené všechny produkty pohromadě, ale prázdné obaly z dovolené opravdu zpátky do Prahy vozit nebudu :)

1. Farmona mandlový balzám na tělo (Recenze) - Mléko, které úžasně vonělo po cukrovinkách. Dobře se roztíralo, vstřebávalo a hydratace také super. Recenzi teprve chystám.
Koupila bych znovu: ANO

2. Saloos sprchový olej mojito (Recenze) - Naprosto dokonalá, svěží vůně mojita, kterou jsem si zamilovala. Olej spolu s vodou vytvoří mléčnou pěnu a pokožku skvěle hydratuje. Není nutná už následná péče, takže vhodný pro ty z Vás, které se nerady mažou.
Koupila bych znovu: ANO

3. Dermacol mandlový krém na ruce (Recenze) - Krém měl hutnější konzistenci, stačilo ho docela málo a ruce příjemně zjemnil. Jen mě zklamala vůně, která s mandlemi neměla nic společného. Zpočátku mi i vadila, ale po čase jsem si zvykla. Navíc hydratace byla více než skvělá, stačilo mazat 1x denně
Koupila bych znovu: ANO

4. a 5. Bione cosmetics opalovací mléko f. 20 a 16 (Recenze) - Mléka jsem měla již minulý rok a jsou fajn. Obsahují cannabis, bambucké máslo, vitamín E, karoten a panthenol. Mají hutnější konzistenci, ale dobře se roztírají a jsou voděodolné. Vhodné i pro děti.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte něco z výše zmíněného? Co jste spotřebovaly Vy?

3 komentáře:

  1. Ja mám najradšej krém na ruky od NIVEA a balzam vyzerá naozaj dobre, mandlovú vôňu milujem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos všude ho jen vidím, no musím si ho taky už konečně pořídit :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Od saloosu mám jenom Intimii a je skvělá, možná se kouknu i po klasických olejích :))) Sice nevím jestli zrovna mojito, ale třeba takový grep by mě lákal hodně :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...