Oblíbené vánoční filmy

Vánoce už se opravdu blíží a tak místo dalších a dalších recenzí se teď pokusím zaměřit spíše na ty Vánoce. Určitě očekávejte ještě vánoční tag, ale dnes to bude o oblíbených filmech. Moje Top vánoční filmy jsem Vám již ukazovala minulý rok, proto se nebudu opakovat a pokud Vás zajímají, můžete se mrknout na ně zde.

Filmy a pohádky za mě neodmyslitelně k Vánocům patří, již předem mám vyškrtaný televizní program s tím, na co budu koukat. Zkrátka během Vánoc je těžké dostat mě od všech pohádek a filmů.

1. Santa Claus - Santa Claus v hlavní roli s Timem Allenem má tři díly. Je to příjemná komedie, která ve mě opravdu probouzí vánoční atmosféru a na film koukám snad každý rok. Pravý Santa Claus na Scottově střeše uklouzne a právě Scott má za něj zaskočit. Pomalu se dostává do podoby Santy a nachází cestu ke svému synovi. Polární kruh, elfové, kteří vyrábějí hračky, sobi, no prostě pohádka :)

2. Budiž světlo - Další skvělá komedie, tentokrát s úžasným Danny DeVitem a Matthew Broderickem, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu.

3. Přežít Vánoce - Tuhle komedii mám šíleně ráda a patří opravdu mezi moje oblíbené vánoční filmy. Drew je osamělý, ale za to velmi bohatý a rozhodl se, že tyto Vánoce už nebude trávit sám. Proto rodině Valcosových učiní nabídku, nabídne jim peníze za to, že budou hrát jeho rodinu. Poklidné svátky plné lásky a klidu tak naruší mrzutý boháč. Vtipná komedie, navíc s Benem Affleckem :)

4. Veselé Vánoce, Santa Clausi - I když tahle komedie s Whoopi Goldberg nemá nijak vysoké hodnocení, naopak nízké, tak mě se líbí. Lucy pronajímá Santa Clause a tomuhle po 200letech končí smlouva a Lucy je nejlepší kandidátkou na jeho místo. Já mám Whoopi ráda, takže ani dredatý Santa mi v jejím podání nevadí.

5. Přítel pod stromečkem - Tenhle film jsem poprvé viděla teprve před pár lety. Je to milá romantická komedie, která má kouzlo právě díky těm Vánocům. Ve třinácti letech si Holly přeje od Santy kluka, ale po dvaceti letech je stále sama a na svoje přání zapomněla. Ale Santa Claus nezapomněl.

6. Prázdniny - Amanda i přes svůj luxusní život je momentálně osamocená a to těsně před Vánoci. Iris je naopak skromná a obývá nejmenší dům poblíž Londýna. Obě trápí to samé, láska. Najdou se přes inzerát, kde si nabídnou vzájemně si prohodit po dobu Vánoc bydlení. Utéci od nešťastné lásky, od chlapů. Krásná romantická komedie, která ale není klasickou přeslazenou romantikou. Cameron Diaz a Kate Winslet jsou úžasné herečky a film je tohle úžasný.


Co Vaše oblíbené filmy?

13 komentářů:

  1. Některé z nich jsem ještě neviděla, každopádně 1,2 a 4 mám taky ráda :) Jinak u mě vítězí Sám Doma, Grinch a české pohádky. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Prázdniny miluju a Santa Clause jsem už taky kdysi viděla. Ale se zbytkem se ráda inspiruji :) Já koukám v televizi spíš jen na české pohádky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, měla bych se stydět, ani jeden film neznám :D Ale děkuju za článek, zrovna s přítelem přemýšlíme, na jaké vánoční filmy se podíváme :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. No kurňa říkám si, že jsem neviděla ani jeden! :( No musím to napravit. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, no super tipy! Zrovna nějaký film sháním, tak hned využiju nějaký tvůj tip. Díky moc! :-)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  6. Letos jsem se chtěla podívat na nějaké vánoční filmy, které jsem ještě neviděla, takže díky za tipy.:))

    OdpovědětVymazat
  7. Ten posledny mam tiez rada, najradsej mam ale Popelku a vsetky ceske rozpravky :)) a este Grizvoldovcov :D

    OdpovědětVymazat
  8. Budiž světlo je naprosto vtipný film, zrovna jsem se na něho podívala a smála se o začátku až do konce :D ještě nesmí chybět Popelka a Láska nebeská, každý rok se na to dívám a stále mě to neomrzelo ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...