Kosmetické novinky od Yves Rocher

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? U mě se konal prodloužený víkend, od čtvrtka jsem měla volno, takže to byla paráda. Odpočinek, sledování seriálů či filmů, příprava článků na blog a v sobotu první letošní návštěva zoo. Určitě se můžete těšit na článek plný fotek.

Ale už k dnešnímu článku. Určitě jste již zaznamenaly novinky, ať už v prodejnách či na blozích, které uvedlo Yves Rocher. Je jich teď všude plno a já se ani nedivím, novinky jsou to opravdu velmi povedené a těžko říct, který produkt jsem si zamilovala více.

Au Matin au Jardin - Zelený čaj
Řada Au Matin au Jardin je doplněná o novou vůni zeleného čaje. Pokud Vám tato řada nic neříká, určitě doporučuji očichat, všechny vůně jsou totiž moc povedené. Najdete v ní vůni růže, třešňového a citrusového květu, konvalinky a šeříku. Poslední dvě zmíněné voní opravdu krásně a to na květinové vůně moc nejsem.

U zeleného čaje jsem se také trošku bála, že to nebude úplně vůně pro mě. Ale jen co jsem prvně čichla, byla jsem nadšená. Zelený čaj, ale i všechny ostatní najdete v podobě toaletní vody, sprchového gelu a tělového mléka.

Voní opravdu překrásně, milovníci čaje budou jistě nadšení, protože čaj je v tom vážně cítit. Vůně je to hodně svěží, připomíná mi jaro, takže na období jaro/léto naprosto ideální. V toaletní vodě se skloubí zelený čaj s s esenciálními oleji citrónu, bergamotu, pomeranče a cedru. Toaletka vydrží tak půl dne, pak je třeba přestříknout.

Toaletní vodu(100ml) seženete za 590Kč.

Tělové mléko voní stejně příjemně a svěže, vůně je ale trošku výraznější, takže pokožku těla hezky provoní. Má poměrně řídkou konzistenci, tím pádem se dobře roztírá a ihned se vsákne. Vůbec nelepí, takže není problém okamžitě se obléknout.

Díky obsahu mandlového oleje, vody z bio chrpy a másla bio karité pokožku dostatečně hydratuje. 97% složení je přírodního původu a je bez parabenů a barviv.

Mléko(200ml) seženete za 240Kč.


Balzám na rty třešeň
O balzámech na rty se píše snad nejvíce. V nabídce najdete sedm nových variant, z čehož třešeň, jahoda a malina jsou tónovací a makadámie, kokos, vanilka a karité bezbarvé. Moc povedený je obal, klasická tyčinka, na které ale najdete obrázek příslušné příchutě.

Balzámky jsou obohaceny o máslo, vosk a olej rostlinného původu. Po rtech krásně klouže a na rtech zanechává příjemný film. Vydrží přibližně hodinku, zvládne i lehce jídlo a pití, což je super. Rty promastí, dobře hydratuje, ale pokud máte vyloženě popraskané rty, tak určitě stačit nebude.

Třešňová varianta, kterou vlastním je zabarvená do červena. Barvička je poměrně výrazná, takže to není na to, abych neustále mazala, ale to ani není třeba. Přesto myslím, že třeba na léto místo rtěnky bude balzámek super. Sice je trošku výrazný, ale ne tak jako rtěnka. Je to krásná, šťavnatá barvička.

Balzámek má 4,8g a seženete za 49Kč, což je krásná cena.


Rozjasňující hydratační peeling
Jako poslední tu mám peeling, který obohatil řadu Hydra Végétal. Peelingy, ať už pleťové či tělové mám ráda. A tenhle je vážně skvělý. Je určen pro normální až smíšenou pleť. Já mám tedy spíše sušší, ale naprosto mi sedí a vyhovuje.

Obsahuje výtažky z rostlinné mízy, která má regenerační schopnosti. Bambusové mikročástečky zbaví pleť odumřelé kůže, projasní ji a osvěží. Je bez parabenů, minerálních olejů a barviv. Více než 92 % složení je přírodního původu a je dermatologicky testován.

Peeling je gelový a stačí ho použít poměrně málo. Obsahuje spoustu zrníček, není úplně nejjemnější, takže pleť naprosto perfektně vyčistí. Používá se 2x týdně a po aplikaci nemám pocit pnutí, ani vysušení. Naopak výsledkem je jemná, krásně vyčištěná pleť. Za mě to je jeden z nejlepších peelingů, co jsem zatím měla. Hned po prvním použití jsem věděla, že se z nás stanou skvělí přátelé :)

75ml peelingu stojí 240Kč.

Také už jste propadly novinkám od Yves Rocher?
Jak se Vám líbí?

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi.

18 komentářů:

  1. Z YR z té řady Au Matin Du Jardin mám konvalinku a měla jsem i šeřík a je to fakt hezká vůně na jaro/léto. Tuhle novinku si půjdu určitě očichat. A balzámek si chci koupit určitě, ale asi spíš nějaký bezbarvý. Uvidíme :-)
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že, voní opravdu krásně a bezbarvý mě také ještě láká :)

      Vymazat
  2. Balzám Yves Rocher mám taky - malinový a makadamiový :) A naprosto mi vyhovují:) Líbí se mi na nich, že hydratují a navíc ten malinový má takovou příjemnou přirozenou barvu:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem neměla možnost dostat se do prodejny, ale už teď si brousím zuby na balzámky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle novinky potrebuji proste vsechny!!! :D mam malinovy balzam a je super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Láká mě všechno, jen balzám bych si vybrala radši bezbarvý. Musím se zastavit do prodejny, jsem hodně zvědavá na vůni čaje :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně mě zajímá ta vůně zeleného čaje :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Mám sprcháč aj to telové mlieko s vôňou zeleného čaju a nádherne voňajú. Najprv som sa bála, že vôňa bude trošoku "divná" ale práve naopak, veľmi svieža, taká "prírodná". S telovým mliekom som sa natrela pred spaním a ráno som sa zobúdzala s nádhernou vôňou. Proste Yves Rocher vie ako na to :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, že vůně nebude úplně ideální, ale je fakt skvělá :)

      Vymazat
  8. Ta vune zeleny caj musi byt skvela a balzamek bych si chtela poridit s prichuti karite, makadamie nebo vanilky :-)

    OdpovědětVymazat
  9. balzámek od YR je super! aj vôňa aj barva

    OdpovědětVymazat
  10. Yves Rocher mám moc ráda, ten parfém mám doma a je úžasný. Balzám na rty jsem si pořídila kokosový a krásně voní. Každopádně ten peeling si musím koupit taky !! Ježiši, to zas bude utracených peněz :D

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Yves rocher je super značka :) Super recenzia ja mám tiež to mlieko ale má černicovú vôňu :3 Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...