Valentýn

Milé čtenářky,
dnes je 14. února, proto bych Vám ráda popřála krásný den zamilovaných. Tenhle svátek část lidí má ráda, druhá neuznává. Já patřím k těm, kteří tento svátek slaví. Valentýn je pro mě krásný svátek a mnohem důležitější než 1.máj. Ten naopak klidně vynechám, za to na Valentýnu si zakládám.

Samozřejmě se láska má vyznávat i jiné dny a ne jen na jedno určité datum. Ale když už existuje takovýhle svátek, proč ho neslavit. Nepřijde mi to komerční, americké (což není), ani nucené, naopak je to hezké. A kýče v podobě srdíček já také můžu.

Letošní Valentýn jsem slavila o den dříve, Honza bohužel dnes večer nemůže, takže jsme si ho udělali již včera. Zašli jsme na véču a pak na mě čekalo krásné překvápko v podobě nádherné kytičky a dalšího Ijáčka do sbírky, tentokrát tématického se srdíčkem. Určitě to není o dárcích, ale je pěkné dát si nějakou maličkost pro radost. A květiny dostane ráda snad každá žena. Já třeba kytičky nedostávám jen tak, o to větší radost z nich pak mám na různé svátky. Dostávám od Honzy opravdu nádherné, takže se vždy těším, jaká to bude tentokrát, pokud tedy nějaká bude :D A tenhle Ijáček je dokonalý, udělal mi obrovskou radost.



Ještě Vám se přiložím příběh o svatém Valentýnovi, který mi nedávno přišel od e-shopu levandulum.cz.Určitě se mrkněte, příběh je to hezký, romantický a dozvíte se, jak vůbec tento svátek vznikl.

Co vy a Valentýn? Slavíte tento svátek?
Chodíte na véču a dáváte si něco pro radost?
Jak dnešní večer oslavíte?

24 komentářů:

  1. My neslavíme, ale nakonec jsme si připravili malý dárečky (já jsem Č. dala Merci a každou čokošku jsem obalila papírkem se vzkazem a Č. ještě přemýšlí :D). Ale jinak jsem spíš prvomájová :)

    OdpovědětVymazat
  2. Valentýn neslavím, ani není s kým :D Ale ta kytička, co jsi dostala, je nádherná :) Líbí se mi, že to není jen kytice růží, tahle na mě zároveň působí hezky jarně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů, krásná kytička... my slavíme, ale tak nějak stejně, jako každou sobotu - Náplavka, oběd, kytička, dobtory, véča... pohoda, sranda... my se máme prostě rádi pořád :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dostalas krásné dárky :-)
    Já Valentýna neslavím, není s kým. Chápu, že pro lidi, co jsou právě zamilovaní nebo v dlouhodobém vztahu, je to pěkné připomenutí jejich lásky, ovšem pro ostatní je to jinak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)
      Tak samozřejmě, tohle je svátek pro dva, ale třeba loni jsme si daly i něco s mamčou pro radost :)

      Vymazat
  5. Dostala jsi krásné dárečky :) Já jsem příteli dala ráno čokoládu, kterou jsem ozdobila a popsala a teď mu ještě udělám něco výborného k večeři :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Valentýna bych ráda slavila, ale není s kým :D ten plyšáček je boží, přítel opravdu umí vybírat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží, jsem z něj nadšená :) Tak třeba příští rok ;)

      Vymazat
  7. Valentýna neslavím, ale dnes mě jeden kluk překvapil, tak to potěší :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárečky :3 Dávalas něco ty Honzovi? :) (just curious)
    Jinak my byli na nákupech (dostala jsem tričko s pávem <3, luxusní mletou kávu do french pressu a až hříšně drahé müsli - poslední dobou mě zdravé jídlo potěší víc, než cokoli jiného :D) a potom v čajovně, tak jsem měla super odpoledne (večer) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, dostal oblíbený parfém :)
      Tak káva bude určitě výborná a pokud hříšně drahé musli za to stojí, tak není co řešit :D

      Vymazat
  9. My Valentyna stravili valenim se v posteli :-D A dostala jsi krasny darecek i kytku :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já Valentýna oslavila doma v posteli, u ntb a potom u babičky... :D Hold, Valentýn jsem si představila jinak,ale taky co chcete dělat s ortézou na ruce a nehybným ramenem! :D

    www.freedomis-myescape.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. To je nádhera, tu legendu jsem doteď neznala. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. My s přítelem Valentýn také slavíme. Slavila bych toho klidně víc, když by byly i další svátky. Krásnou květinou mě vždy potěší. Letos na Valentýna jsem nedostala jen tak obyčejné růže, ale měla jsem je i s překvapením . Přítel si totiž našel doručení květin Brno a poslal mi je do práce. Sice jsem čekala, že dostanu růže, ale nečekala jsem, že mi je takto pošle.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...