Mary Kay - Fixační gel pod make-up

Hezký den, milé čtenářky.
Dnes si dáme recenzi na značku, která se u mě na blogu ještě neojevila. Pár zkušeností se značkou Mary Kay mám a byly zatím dobré. Bohužel mi přijde, že spousta lidí má vůči této značce předsudky, což je škoda. Mě produkty přijdou tedy lákavé a když čtu nějaké recenze, snad v každé si vyberu produkt, který mě zaujal.

Nedávno mi domů dorazil balíček s produktem k otestování. Když jsem vytáhla fixační gel, zrovna dvakrát jsem nadšená nebyla, pokud mám být upřímná. Já se bez bází pod make-up obejdu, sama si ji nekoupím, na druhou stranu jsem jich pár už vyzkoušela a byly dobré. Když jsem tenhle gel zkusila alespoň na ruku, hned se mi do testování chtělo více.

Začnu tím, že mě zarazil popis. Pomáhá prodloužit trvanlivost podkladové báze? Podle popisů to vypadá, že se má první aplikovat tento fixační gel, na něj podkladová báze, která díky tomuto gelu bude ještě lépe fungovat a udržovat následný make-up v dobrém stavu. Snad už tenhle fixační gel má fungovat jako podkladová báze, nebo ne? I kdyby ne, tak já ho tak používám.

Gel má vyplňovat nedostatky pleti, vyrovnat texturu kůže a zlepšit stav pleti. Absorbuje mastnotu a díky tomu, že rozptyluje světlo, tak vrásky a póry jsou méně viditelné. Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Fixační gel má ochranný faktor SPF15, což určitě mnohé z Vás ocení. Je bez olejů, neparfemovaný a dermatologicky testován. Obsahuje křemen, který se právě zasluhuje o redukci nedokonalostí a díky tomu vytváří hladký povrch vhodný k nanesení make-upu. Já osobně se ve složení nevyznám, ale vím, že báze obsahují různé silikony, mě osobně to nevadí, ale někdo s tím problém mít může. Na složení se můžete podívat níže.

Gel má příjemnou, hustší konzistenci. Po aplikaci vytváří na pleti takový voskový film. Moc dobře se roztírá, stačí ho poměrně málo. Už když jsem ho prvně zkusila jen na hřbet ruky, tak kůži skvěle vyhladil, nejen na dotek, ale i na pohled. To samé udělá i s pletí, vyplní vrásky a výsledkem je hlaďoučká pleť.

Make-up se na gel nanáší jedna radost. Gel nevysušuje, naopak mi přijde i lehce hydratační, takže i hůře roztíratelný make-up jde pak nanést mnohem lépe. Co se týče prodloužení výdrže make-upu, tak určitě prodlouží, samozřejmě pokud nebudete make-up otírat. I při každodenním používání mi na pleti nedělá žádnou neplechu.

I když bych si sama gel nekoupila, tak ho používám ráda. Líbí se mi vyhlazení pleti a dobré nanášení make-upu.
Obsah: 29ml
Cena: 490Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Mary Kay za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte báze?
Jakou máte zkušenost s Mary Kay?

6 komentářů:

  1. Taky jsem dostala od Mary Kay produkt k otestování, recenzi mám v plánu brzy zveřejnit. :-) Jako bázi používám buď Pore Refiner od Biodermy nebo krém Spot The Difference od Laidbare. Tohle by mi asi nesedlo, silikonovou bázi od Dermacolu jsem si úplně zakázala, i když jsem ji použila jednou za čas, vyházely se mi po ní vždycky pupínky. :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Gely a báze na obličejík moc nemusím, připadám si ulepená a že moje pleť nemůže dýchat... Ale proti MK jako takové nic nemám, problém mám jen s některými "poradkyněmi" (protože "prodavačka" je málo posh označení...)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Od Mary Kay jsem nikdy nic nezkoušela ale podobné krémy moc nevyhledávám. Na mé aknozní pleti mi udělají akorát neplechu.

    OdpovědětVymazat
  4. Od Mary Kay jsem používala čistící gel a byl super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem dřív báze (gely) pod makeup vůbec nepoužívala a od té doby, co jsem začala, tak už si bez toho neumím představit líčení :D miluju tu jemnou texturu :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Od MK ráda používám oční stín Espresso, který je úžasný jak na obočí, tak na blending a dokonce při líčení zákaznic u některých typů klidně použiji jako konturovací produkt. Měla jsem možnost testovat kompletní řadu make-upů a musím říci, že mě mile překvapily, a to až tak, že mám jeden právě na cestě ke mně. Báze obecně téměř na svoji pleť nepoužívám, neplechu mi dělá i ikonická báze Benefit, pokud jde o večerní líčení, jsem ochotná silikony v nich omluvit :-)
    http://tinpet-cosmetics.blogspot.cz/2016/02/test-make-pu-timewise-mary-kay.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...