Spotřebováno za březen 2016

Hezký den,
dnešní článek je přednastavený, já si momentálně užívám v Lipsku. Co máte v plánu na víkend? Březnová spotřeba byla hodně bohatá. Povedlo se mi vypatlat i nějaké balzámy na rty, za což jsem stejně ráda jako za make-upy. Balzámů se mi doma válí neuvěřitelné množství, ale v poslední době docela mizí a za duben určitě padne další.

Také jsem probrala laky na nehty a pěkná hromada letí do koše. Některé byly zkažené, jiné vyschlé. A konečně jsem spotřebovala micelárku, kterou jsem měla otevřenou nějakou dobu a ten zbytek ne a ne zmizet. Micelárka je další z produktů, které jsou u mě hojně zastoupené, téměř neubývají.

1. L`Oréal šampon Nutri-Gloss Luminizer (Recenze) -  Ze začátku jsme trochu bojovaly, ale nakonec jsem spokojená. Vlasy jsou nadýchané, mají objem a nemastí se. I čtvrtý den vypadají dobře a lesklé jsou také na první pohled.
Koupila bych znovu: ANO

2. Yves Rocher hydratační micelární voda (Recenze) - Zde jsem naopak zpočátku byla spokojená, ale najednou jsem musela začít oči dřít a ještě v nich pálí. Na pleť je ale super, dokonale odlíčí a nevysušuje. Pro mě je ale podstatné, aby micelárka odličovala i oči.
Koupila bych znovu: NE

3. Avon čístí gel s výtažky z bílého čaje (Recenze) - Gele skvěle odstraní z pleti všechen make-up a krásně voní. Ovšem není vhodný na oči, což by mi nevadilo, ale je třeba dávat bacha, aby se k očnímu okolí vůbec nedostal, protože pálí.
Koupila bych znovu: ANO

4. Palmolve sprchový gel Smooth Delight (Recenze) - Palmolive sprcháče patří mezi mé oblíbené a tenhle není výjimkou. Má krémovou konzistenci, dobře pění a nevysušuje. Navíc nádherně voní.
Koupila bych znovu: ANO

5. Sarsey zpevňující a zeštíhlující emulze (Recenze) - Na tuhle emulzi teprve recenzi chystám spolu s micelárkou. Emulze měla takovou jakoby gelovou konzistenci, dobře se roztírala a pokožka byla během používání dobře hydratovaná a přišla mi pevnější, super.
Koupila bych znovu: ANO

6. Rituals sprchová pěna T`ai Chi (Recenze) - Pěny Rituals jsou vůbec ty nejlepší sprchové produkty. Tahle měla moc příjemnou vůni, kterou jsem si ihned zamilovala.
Koupila bych znovu: ANO

7. Skin&Co Sicilian Light Serum -  Z tohohle vzorku jsem naprosto nic nepoznala. Sice na několik použití vydržel, ale žádného rozdílu či výsledku jsem si nevšimla.
Koupila bych znovu: NE

8. Keims balzám na rty s gingo bilobou - Balzám sice spotřebovaný není, ale zkazil se. Což mi nijak zvlášť nevadí, jelikož mi nesedl. Sice mi docela voněl, ale jakmile jsem ho dala na rty, tak se mi z jeho vůně a chutě dělalo zle.
Koupila bych znovu: NE

9. Yves Rocher balzám na rty s medem a musli (Recenze) - Tohle byl naopak skvělý balzámek. Krásně voněl, na rtech byl moc příjemný a dokonale hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

10. Maybelline balzám na rty Baby Lips (Recenze) - Balzám ze zimní limitky ve verzi Hot Cocoa byl moc fajn. Sice není extra hydratační, ale to od podobných balzámů nečekám. Rty zvláční a dodá jim hezkou, přirozenou barvu. Kakaová vůně byla také moc příjemná.
Koupila bych znovu: ANO

11. Paletka očních stínů - Tak tohle je už staletá paletka, už má tak ošoupaný obal, že ani nevím, od jaké je značky. Vlastně jsem ji teď už používala jen v létě na dovče, kdy mi bylo jedno, že se ráno nalíčím a pak mi líčení spláchne moře. Stíny ale byly dobře pigmentované a docela i držely.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12. Maybelline pudr Affinitone (Recenze) - Můj nejoblíbenější pudr, který se ale přestal vyrábět, nebo alespoň u nás se již neprodává, s čímž se smiřuji hodně těžko. Praktické balení se zrcátkem, moc hezký, sametový finish.
Koupila bych znovu: ANO

13. hromada laků na nehty - Určitě nebudu vypisovat každý lak zvlášť. Jsou tu zástupci klasických barevných laků, tak i různé efektní či pečující. Ze značek je to například Essence, Miss Sporty, Gabriela Salvete, Paese...

Co se povedlo spotřebovat Vám?
Také máte nasyslené balzámy na rty?

5 komentářů:

  1. Balzámy na rty občas syslím, momentálně mám největší zásobu odličovačů :-) Balzám YR a Babylips mám moc ráda. Naopak ta micelárka YR mi vůbec nedělala dobře.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek, všechny věcičky vypadají lákavě.

    Zvu na: http://musicalismydream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ty laky jsi pěkně probrala :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hydra vegetal som mala čistiaci piling a bol užasny, tak radšej odporučam miceralku od nivei mam ju už na dne a stale ide ako po masle:)

    OdpovědětVymazat
  5. Balzámů na rty mám vždycky spoustu, ale používám je právě všechny tak nějak nastřídačku, takže klidně denně použiju i 4 různé balzámy :). Laky jsem taky před nějakou dobou probírala a nechala jsem si jen ty odstíny, které se mi líbí a lakuju si je, jinak jsem zbytek rozdala. Z Tvých spotřebovaných produktů jsem měla jen ten sprchový gel od Palmolive, který byl super. Teď mám v koupelně taky jednu variantu a těším se, až bude spotřebovaná, protože mi ta parfemace moc nevoní,

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...