Forest Essentials - Delicate Facial Cleanser Kashmiri Saffron & Neem

O značce Forest Essentials nejspíš většina z Vás neslyšela. I pro mě je velkou neznámou a najít o ní informace v českém rybníčku je téměř nemožné. Pochází z Indie a byla založená v roce 2000. Forest Essentials je přírodní a specializuje se na produkty určené pro péči o pleť a vlasy.

Tohle malé cestovní balení čistícího gelu jsem vyhrála u Janičky a byla docela ráda, že můžu vyzkoušet něco naprosto neznámého. Bohužel musím říct, že jsem hodně ráda, že gel byl pouze v malém balení, vůbec mě nezaujal.

Gel by měl být určen pro všechny typy pleti, ale s tím hned nebudu souhlasit. Podle mě ho ocení hlavně mastná či smíšená pleť. V obsahu najdete spoustu ingrediencí, které působí jako antioxidanty. Jsou jimi například růžová voda, neem, citronová šťáva či med. Samozřejmě je bez parabenů, sulfátů a značka není testovaná na zvířatech.

Co mě rozčilovalo, tak balení. Sice na pohled líbivé, ale zlaté víčko se začalo hned olupovat a bylo to prostě všude. Jinak gel má hustší konzistenci, která při styku s vodou lehce napění. Stačí ho použít malé množství, takže i tohle cestovní balení mi vydrželo poměrně dlouho. Čistí dobře, tady nemám co vytknout. Zbaví pleť všeho make-upu, takže práce odvedená na jedničku.

Odličovač má hodně silnou, bylinkovou vůni. Vůně mi absolutně nesedla a každým dnem mi vadila stále více. I kdybych jinak byla s gelem spokojená, kvůli vůni bych ho určitě znovu nechtěla, nedokázala jsem se přes ni přenést.

Jak jsem psala výše, podle mě ho nejvíce ocení mastná pleť. Já mám pleť suchou a po každém použití jsem měla pocit pnutí a pleť vyloženě křičela po nakrémování.

Znáte značku Forest Essentials?
Jak Vás zaujala?

7 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, ale škoda na moji pleť by také nebyl.

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Značku nepoznám, ale mám suchou pleť, takže by pro mě taky nebyl. Navíc si nejsem jistá, zda by mi voněl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. este som o tejto znacke nepocula, skoda ze ti vobec nesadla, ale obal ma pekny :) aj ked je vsade :D
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tahle značka je pro mě úplná novinka. Ač vypadá hodně zajímavě, nevím jestli by se mé pleti zamlouval :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...