Péče od hlavy až po paty s Astridem

Krásný den,
na sepsání dnešního článku jsem se moc těšila. Nedávno mi přišel moc milý mail s nabídkou spolupráce se značkou Astrid. Tato nabídka mi udělala neskutečnou radost a velmi si jí vážím. Brzy na to dorazila taška plná novinek. A přesně jak bylo napsáno v přiloženém vzkazu, péče je to doslova od hlavy až po paty.

Značku Astrid má určitě většina z Vás spojenou s dětstvím, opalováky jsou klasika. Na trhu je více než 150let, ale rozhodně nezůstává na místě. Nejen, že v nabídce najdete spousty novinek, ale hlavně i spousty inovovaných produktů.

Laky na vlasy
Laky na vlasy a i jiné stylingové produkty jsem se poctivě naučila používat teprve nedávno. Zjistila jsem, že laky či tužidla jsou výborní pomocníci i v případě, když si nedělám žádné složité účesy.

Laky obsahují provitamín B a keratin. Mají perfektně zafixovat účes a chránit vlasy před vnějšími vlivy. Fialový lak Flora dodává vlasům lesk a zdravý vzhled. Má silný účinek 3, hezky vlasy zafixuje a to bez slepování. Já laky používám hlavně na drobné, neposlušné vlásky a s těmi si poradí dobře. Oceňuji, že jde z vlasů bez problému vyčesat.

Modrý lak má mega silný účinek a je obohacený o UV filtr, který chrání vlasy před UV zářením. S tím mega silným účinkem bohužel souvisí to, že vlasy celkem dost slepuje. Je třeba při jeho aplikaci dávat opravdu pozor, kolik ho nanášíte, protože ta tendence vlasy slepovat tam zkrátka je. Vyčesat jde ale též bez problémů.

Femina pěna a gel na holení
Pěna je obohacená o glycerín a vitamín E, které chrání pokožku před podrážděním a zanechávají ji hebkou a vláčnou. Pěny stačí nanést malé množství a bez problému vystačí i na obě nohy. Já jsem tedy spíše zvyklá na gely, ale ani s pěnou nemám problém. Dobře se nanáší, pokožku nevysušuje, nedráždí a holení je opravdu snadnější a příjemnější než jen se samotnou vodou.

Gel je obohacen o mořské minerály a též obsahuje vitamín E. Je určen pro citlivou pokožku, kterou chrání před poraněním. Tady musím říct, že mě gel mile překvapil. Používám gel od jiné značky a i když díky němu ta žiletku lépe klouže, snad pokaždé jsem pořezaná a pokožka, hlavně v oblasti bikin, krvácí. Tady s tím gelem se mi to nestalo a přesto je pokožka super hladká. I gelu stačí vymáčknout menší množství, gel je hodně hustý a poté se promění v bohatou, příjemnou pěnu, která k pokožce hezky přilne. A ta vůně, sladká, připomíná mi tutti frutti.

Peo Deo sprej na nohy a Sprej do bot
Blíží se už období sandálků a na to myslel i Astrid. V balíčku jsem našla rovnou tři produkty v péči o nohy. Tím prvním je Deo sprej na nohy, který chrání před pocením a zápachem. Každé léto, ale i zimu, kdy člověk nosí uzavřené kozačky, děkuji, že na zapáchající nohy netrpím a to ani trošku. Sprej nejen chrání před zápachem a pocením, ale i osvěžuje unavené nohy. Má chladivý efekt a silně voní po mentolu. Má rychleschnoucí složení, s čímž souhlasím, po aplikaci jsou nohy v podstatě ihned suché.

Deodorační sprej do bot je též rychleschnoucí  a neutralizuje zápach bot. Má svěží citrusovou vůní, která není ale úplně čistá a lehce připomíná všemožné čistící prostředky. Pokud trpíte na pocení a zápach nohou, určitě jsou to fajn produkty a nestojí moc. A osvěžit boty určitě nezaškodí, i kdyby jste měly sprej stříknout partnerovi  do bot :)

Peo SOS Regenerační krém na nohy
Suché a popraskané paty, to je věčný boj. Bohužel ani mě se nevyhýbá, proto jsem na krém na nohy byla dost zvědavá. Krém má středně hutnou konzistenci, která se dobře roztírá a poměrně rychle vstřebává.

Obsahuje 10% urey a bambucké máslo, které pomáhají regenerovat popraskanou kůži, intenzivně hydratují a eliminují vznik dalších prasklin. Obsahuje i olej z máty peprné, který zanechává nohy svěží. Právě po mátě krém voní a i když tuhle vůni normálně nemusím, zde mi nevadí, jelikož není až tak silná.

Krém by se měl podle popisu používat dvakrát denně, já ho používám pouze jednou a to večer. Výsledek? Perfektní, již po prvním použití byl znát výsledek, nohy byly rozhodně v mnohem lepším stavu. Po delší době používání mám nohy dokonale hydratované a bez suchých pat. Jsou úžasně hladké a bez prasklin. I když jsem spokojená i s ostatními produkty, krém je pro mě naprostý top.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktů k recenzi.

Co vy a Astrid?
Jak Vás zaujaly novinky?

2 komentáře:

  1. Produkty mám doma taky a už jsem všechny vyzkoušela a jsem s nimi moc spokojená!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Modrý lak na vlasy používá mamka a říká, že ikdyž toho nanese málo, tak jí to nehorázně slepuje. Já s gelem na holení moc spokojená nejsem, protože mi vysušuje pokožku na nohou. A s krémem na nohy do něj jsem se zamilovala už jsem na něj psala recenzi, opravdu výsledek už po prvním použití! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...