Avon - BB cream se zkrášlujícím účinkem SPF15

BB creamům jsem zatím moc na chuť nepřišla, i když samozřejmě i zde se nějaká ta výjimka najde. Jsem ale make-upová a sama od sebe si žádný BB rozhodně nekoupím. Když se mi přece jen ale nějaký dostane do rukou, ráda ho vyzkouším. To je i případ tohoto od Avonu a hned na úvod řeknu, že za jeho vyzkoušení jsem neskutečně ráda.

BB aktuálně nejspíš v katalogu nenajdete, přesto by byla škoda se o něm na blogu nezmínit. Třeba se časem znovu objeví, na pár e-shopech jsem ho ovšem našla, takže stačí zapátrat.

BB je ve dvou odstínech, Light a Medium. Já mám doma Light, který podle mě bledulkám nesedne. On je totiž celkem tmavý, dokonce mi sedí i v létě, kdy jsem opálená. Takže opatrně při výběru odstínu. Na druhou stranu, když ho nanesete v jemné vrstvě, jen tak decentně, tak se hezky přizpůsobí i světlejší pleti.

Slibuje dokonalé krytí, sjednocení tónu pleti a redukci vzniku nedokonalostí. Je vhodný pro citlivou pleť a já bych ho rozhodně doporučila pleti suché. BB je totiž docela mastný, přesto se ale nemusíte obávat nepříjemného mastného pocitu či toho, že se budete lesknout, to vůbec ne. I když pod něj nepoužiji krém, bez kterého se jinak neobejdu, tak se nic neděje. Krásně se roztírá a pleť parádně hydratuje.

Moje suchá pleť si vážně chrochtá blahem. Super kryje, což mě mile překvapilo, i tak je na pleti ale lehoučký a nedělá dojem masky. Neflekatí, nikde během dne necestuje a pleť po něm vypadá nádherně, je rozzářená, sjednocená.


Co Vy a BB?
Znáte tento od Avonu?

4 komentáře:

  1. Tý jo, ten vypadá podle fotky dost tmavej... Já moc BB nemusím, jsou na mě moc těžký a silikonový a po všech se lesknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když ne tenhle dost mastnej, tak se nelesknu vůbec, ale zas je fakt, že mastnou pleť nemám a celkově mě lesk netrápí.

      Vymazat
  2. Já Avon vůbec nepoužívám, ale bb krémy mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...