Brandnooz box - Září 2017

Krásný den!
Většina z Vás si jistě užívá prodlouženého víkendu. Co jste si naplánovali? Mě se bohužel povedlo vybojovat pouze volný čtvrtek a dnešek trávím v práci, ale co se dá dělat. Právě kvůli svátku dorazil záříjový Brandnooz box o dva dny dříve.

Srpnový box byl jeden z nejlepších za celou dobu, proto jsem trochu počítala s tím, že září bude slabší. Ne každý měsíc může být dokonalý, že. Spletla jsem se, protože aktuální box stojí rozhodně za to. Spousta novinek a zajímavých produktů, svůj účel splnil na jedničku.

Magnesia Red Brusinka - 1,5l, 18,90Kč
Magnesii Red mám moc ráda, je opravdu výborná a kupujeme ji vždy do auta, když jedeme na výlet. A tahle s námi pojede rovnou zítra, takže se opravdu hodí. Brusinky navíc miluji, moc potěšila a těším se, až ochutnám.

Jupí Hřejivý dotyk - 0,7l, 59,90Kč
Sirupy Jupí jsou též velmi chutné, i když já vždy spíše jen ochutnám, než abych si je dělala pravidelně. Tenhle pochází z nové řady, která zahřeje. Jejich chuť se nejlépe rozvine právě jako horký nápoj. Najdete je ve třech variantách, tenhle s pomerančem, skořicí a hřebíčkem připomene Vánoce.

Semix Lněné semínko mleté s kešu oříšky a dýní - 150g, 27,90Kč
Dalším zajímavým produktem je rozhodně lněné semínko, které já osobně bych si určitě nekoupila, ale vypadá dobře. Obsahuje vápník, hořčík, fosfor, zinek a železo. Je bez konzervantů a s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a vlákniny. Dá se konzumovat samostatně, v kaši, jogurtech, salátech, těstech...

Semix Proteinový koktejl banánový - 30g, 14,50Kč
Od stejné značky tu je proteinový koktej plný bílkovin a vlákniny. Má nízký obsah nasycených tuků a je bez palmového oleje. Já si tedy proteinové koktejly nedělám, ale určitě se vyzkouší. Buď já, nebo Honza.

Dr. Oetker Panna Cotta Čokoláda - 70g, 23,50Kč
Obsahuje 24% kakaa a 1,8% čokoládových kousků. Bez palmového tuku. Dr. Oetkera mám ráda a panna cottu také, takže určitě sáček potěšil a ráda ji udělám.

Dr. Oetker Premium Puding Hruška & Levandule - 40g, 15,50
Platí to samé, co výše. Pudingy Dr. Oetker kupujeme snad odjakživa a kombinace hrušky a levandule vypadá úžasně. Obsahuje přírodní hruškový prášek a mletý květ pravé levandule.

Hamé Májka pro zlatíčka - 4x48g, 39,90Kč
Jedná se o původní dětskou Májku, která musela změnit název. Je bez přidaných aromat, barviv a se sníženým obsahem soli. Je bez lepku. Paštiky nejím, ale doma určitě uplatnění najdou. Já si spíše vezmu jen dáreček, který se v balení ukrývá :D

Lotus Dinosaurus Cereální - 116,8g, 32,90Kč
Sušenková úplně nejsem, ale třeba Lotusky mám hrozně ráda, takže dám šanci i těmto dinosaurusům, i když mě trochu mrzí, že jsem našla cereální verzi, raději bych ty polomáčené, ale nevadí.

Mentos Pure Fresh Žvýkačky - 30g, 24,90Kč
Jsou bez cukru, s výtažkem ze zeleného čaje a uvnitř tekuté jádro. O žvýkačky se již přihlásila mamča, ta je má ráda, ale já určitě alespoň ochutnám, jelikož příchuť Bubble Fresh mě fakt láká.

+ časopis 21.století Junior - Rozhodně lepší, než bulvár. Přinesu dětem do práce.

Líbí se Vám obsah?
Co by jste rádi ochutnali?

6 komentářů:

  1. Já si myslím, že se povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, že box se vyvedl :)
    Je tam spousta super věcí. Možná bych se mohla konečně taky odhodlat k tomu jej vyzkoušet a ne jen sledovat tvé příspěvky a závidět nad takovým boxíkem překvapení :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, to překvapení je na tom právě to nejlepší :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...