Provoněná koupelna s Radox

Krásný začátek nového týdne!
Jak jste si užily víkend? A co plánujete na tento prodloužený, pokud se Vás tedy týká? Tenhle článek jsem plánovala snad už několik měsíců a prostě se k němu stále nedostala. Přitom některé produkty mám dokonce již nějakou dobu spotřebované a u zbytku se na dno blížím. Ale znáte to, občas to zkrátka trvá.

Koupelová pěna Feel Relaxed
Já tedy na koupele moc nejsem a to i z důvodu, že prostě na ně nemám čas a rychlejší je klasická sprcha. Přitom je tolik lákavých produktů do vany, snad někdy dospěji do stádia, kdy se ráda, minimálně jednou týdne, do vany naložím.

Díky směsi levandule a leknínu má pozitivní vliv na mysl. Levandule má uklidňující účinky, takže po práci ideální pomocník. Vůni levandule nemám ráda, přesto s touto pěnou nemám nejmenší problém a voní mi. Příjemná a nevtíravá květinová vůně. Vytváří bohatou pěnu, která docela dobře drží.

Tekuté mýdlo Feel Revived
Tekutá mýdla rozhodně upřednostňuji před těmi tuhými. Tohle jsem si navíc zamilovala již při prvním přičichnutí. Mýdlo je s mandarinkou a citronovou trávou a voní naprosto božsky. Překrásná sladká vůně mandarinky je dokonalá.

Mýdlo je celkem husté, pěkně pění, ruce umyje a navíc provoní. Nevysušuje, což je základ. Už jen kvůli té vůni doporučuji.

Sprchový gel Feel Rejuvanted
Další velmi povedená vůně, tentokrát sprchového gelu. Sprchový gel obsahuje pomerančový olej a vitamín E. Právě po pomeranči tenhle sprcháč voní. Vůně je opět velmi autentická, osvěžující a nasládlá. Dokonalá pro letní období.

Sprchový gel má hutnější, krémovou konzistenci, velmi dobře pění a pokožku těla nevysušuje.

Sprchový gel Feel Calm
A dostáváme se k poslednímu a zároveň jedinému produktu, který mi svou vůní naprosto nesedl. Obsahuje heřmánek a jojobový olej. Vůně je květinová, ale zároveň taková čistá, což já nemusím a zrovna tady jsem si na ni ani nedokázala moc zvyknout. 

Jinak platí téměř to samé, co u předchozího gelu. Dobře pění, nevysušuje, má krémovou konzistenci, ovšem trochu řidší než Feel Rejuvenated.

Jaké jsou Vaše zkušenosti s Radox?
Dáváte přednost sprše, nebo koupeli?

11 komentářů:

  1. Se značkou Radox žádné zkušenosti nemám, ale v drogérii jsem po nich už pokukovala. Raději jsem ale sáhla po Balei :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Na víkend plánuji relax a odpočinek, třeba s něčím voňavým ve vaně :-) to je teď na podzim naprostou nutností :-) od Radoxu jsem vyzkoušela jen pár sprchových gelů... ráda si do vody přidávám různé esenciální olejíčky nebo soli.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Radox pěny hodně ráda, ale i jejich mýdla a sprcháče jsou fajn :))

    OdpovědětVymazat
  4. Celkově mám radox sprchové gely moc ráda. Dávám přednost sprše, protože vanu nemáme a teď toho i trošku lituji, když vidím tolik voňavých věci do koupele.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když dávám přednost sprše, nedovedu si představit, že možnost vany bych neměla.

      Vymazat
  5. Kdysi jsem měla Radox sprcháč (měl příjemnou ovocnou vůni) a teď jsem spotřebovala tekuté mýdlo z Glanz boxu (docela ušlo). A manžel měl myslím taky nějaký sprcháč této značky a nestěžoval si

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Radox ráda. Produkty nekupuji pravidelně ani cíleně, ale z toho, co jsem měla, bylo všechno moc fajn ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky už se hrozně těším až zase budeme mít hezky čistou a provoněnou koupelnu. Bohužel ta naše je teď úplně rozbombardovaná. Byla totiž potřeba udělat nová hydroizolace koupelny a kvůli tomu jsme museli prakticky všechno v koupelně rozbít. Myslím si ale, že snad příští týden už by to mělo být hotové. Doufám tedy, že zase nepřijdou nějaké komplikace.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...