L`Oreal Paris - Koncentrované korektivní sérum Skin Perfection

Pleťová séra používám ráda, i když přiznávám, že to zas není produkt, bez kterého bych se neobešla. Pokud zrovna žádné doma nemám, dokážu s tím žít. Přesto to beru jako takovou péči navíc, hlavně jako péči na aktuální určitý problém.

Recenzi na sérum od značky L`Oreal Paris jsem plánovala už dlouho, ale pokaždé jsem na ní nějak zapomněla, nebyl prostor a i když mám sérum už dávno dodělané, tak furt článek nikde, až se za sebe stydím. Teď jsem ale vše odložila stranou a jdeme konečně si o něm něco říct.

Řada Skin Perfection je určená pro mladou pleť kolem dvacátého a třicátého roku. Bojuje proti jejím nedokonalostem, které může způsobovat stres a únava. Má zmenšovat póry, sjednocovat tón pleti, zjemňovat a redukovat nedokonalosti.

Na první pohled Vás zaujme určitě balení, to je fakt nádherné a na kosmetickém stolku udělá parádu. Sérum se nachází ve skleněné lahvičce s ombré efektem. Ta je průhledná, takže vidíte, kolik séra ještě zbývá, což je velmi praktické.

Aplikuje se na čistou pleť každé ráno a večer. Poté se použije klasický krém, na který jste zvyklé. Sérum je hodně lehoučké a má perleťovou barvičku, jedno pumpnutí bohatě stačí na celý obličej, po kterém se dobře roztírá a okamžitě se vstřebá bez pocitu mastnoty. Má jemnou vůni, která není vtíravá a určitě nijak nevadí.

Já mám suchou pleť, takže hydratačně by mi samotné sérum určitě nestačilo. Má za úkol redukovat póry, proto mě docela překvapilo, že při každodenním použití se mi po něm dělaly pupínky, na které jinak netrpím a to jsem ho používala pouze večer.

Sérum jsem používala tedy spíše obden či každý třetí den a takhle mi maximálně vyhovovalo a nedělalo žádnou neplechu. Pleť byla úžasně hlaďoučká, fakt jako nádhera a co především, rozzářená. Pokud máte mdlou pleť, tak by Vám sérum mohlo pomoci. Se sérem jsem spokojená, jen bylo potřeba zjistit, jak mi vyhovuje jeho aplikace.

Používáte séra?
Zkoušely jste tohle?

8 komentářů:

  1. Tohle jsem nezkoušela, ale ze stejné řady jsem zkoušela krém a ten byl opravdu skvělý. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Slyšela jsem o něm, ale nezaujal mě :) séra celkově zatím nepoužívám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám tohle sérum koupené a moc se na těším, měla jsem i krémy z téhle řady a byly super, tak to trochu očekávám i od tohoto séra:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať jsi spokojená, já bych naopak zas ráda zkusila krémy;)

      Vymazat
  4. Séra na pleť zatím nepoužívám, ale letos mi bude 24 tak už bych možná i měla začít :D zatím používám obyčejnou drogerkovou kosmetiku a jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také používám převážně drogerii, mamča celý život a též si skoro v 50 nestezuje :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...