Random aneb únor 2018

Netradičně začnu měsíční shrnutí randomem a to z toho důvodu, že články zvládám sepisovat pouze o víkendu, to samé platí o focení kvůli světlu a přece jen po víkendu zbývaly ještě tři dny do konce měsíce a očekávala jsem nejen ještě nějaké ty novinky, ale i prázdné obaly.

Je strašně znát, že únor je o nějaký ten den kratší, než ostatní měsíce. Sice to píšu snad pokaždé, jak ten čas letí, ale u únoru je to znát ještě mnohem více. A co jsem tedy za únor stihla?

Zvládla jsem nějaká ta kafíčka s kamarádkami. Hlavně v půlce února jsme si na sebe s kamarádkou udělaly více času, kdy jsme v sobotu zašly na oběd, mrknout do Levných knih a poté se přesunuly k ní domu, kde už jsme jen jedly, pily a povídaly až do druhého dne. Zkrátka povedený víkend. Samozřejmě jsme jako vždy nezvládly fotit, takže třeba příště.

Únor se naštěstí nenesl pouze v pracovním duchu, ale týden jsem si od práce odpočinula a nedělala nic jiného, než jen fakt odpočívala a sledovala seriály. A jelikož je to měsíc zamilovaných, pro někoho je to květen, pro mě únor, tak jsme oslavili Valentýn. Zašli jsme si na výbornou večeři, dali si něco pro radost a já vytvořila velký čokoládový košíček s arašídový máslem. Na blogu jste si mohli přečíst recept.

Jako poslední věcí, která stojí za zmínku, je akce ve spolupráci s Astrid, na kterou jsem byla pozvána a o které jste si také již tento týden mohli přečíst článek. Akce to byla moc povedená, přivolávající jaro a i když jsem se zdržela kvůli práci jen chvilku, stála za to.
Jahodový shake / Domácí burgery <3 / Donut Shop Prague

 Když se nechce v pátek večer vařit.. / Domácí pohoda / Oběd s kamarádkou, klasika :D

 Tiramisu latte v Costě / Od mamči, bačkor a svíček není nikdy dost / Arašídový košíček

 Valentýn v podobě nádherně kytičky, oblíbených makronek a božsky vonící Yankee Candle

 Vůbec Nikouš nezná chipsy :D / Jedeme na včeličku / Snídaně v Café Louvre, mňam

 Akce s Astridem

Jaký byl Váš únor?
Také už vyhlížíte jaro?

5 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...