Spotřebováno za listopad 2018

Vážně nevím, jak to dělám, ale spotřeba se mi stále daří. V listopadu jsem se podívala na dno osmnácti produktům a snad ani jeden není takový, že bych se ho vyloženě snažila dodělat, ale vše jsem spotřebovala průběžně pravidelným používáním, takže za mě super.

V říjnu jsem vyhodila dost dekorativky, ta tu teď naprosto chybí, štětec nepočítám, ale nevadí. Jsem moc ráda, že mizí i ta péče, které mám doma fakt mraky, hlavně sprcháčů, bych se mohla sprchovat několikrát denně. Uvidíme jak prosinec, ale moc nadějí do něj nevkládám, už jen z toho důvodu, že vše mám čerstvě načnuto.

1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Objevuje se tu pravidelně, takže asi netřeba zbytečně komentovat. Vyhovuje mi ze všech nejvíc a je jedno, po jaké variantě sáhnete.
Koupila bych znovu: ANO

2. Astrid hydratační tělové mléko s kyselinou hyaluronovou (Recenze) - Úžasně hydratační mléko, které bylo lehoučké, ihned se vstřebávalo, ale pokožku vyživilo fakt do hloubky a dlouhodobě. K tomu nádherná čistá vůně, kterou jsem si oblíbila. Jen pumpička nedržela moc pevně, tady můžete vidět, že mi dokonce při cestě na focení někam upadla.
Koupila bych znovu: ANO

3. M.Lady gel na holení Mystic Nights (Recenze) - Gel byl hodně hutný a i v malém množství vytvořil spoustu pěny, která na pokožce dobře držela a nestejkala. Vůně byla exotická, taková orientální. Za mě spokojenost a srovnatelnost s Baleou.
Koupila bych znovu: ANO

4. Barfuss krém na nohy Tropical Cocktail (Recenze) - Tohle byla tragédie. Krém byl středně hutný, dobře se roztíral a vstřebal, ale vůbec nehydratoval, jakože fakt vůbec. A k tomu smrděl, taková alkoholová vůně, zklamání.
Koupila bych znovu: NE

5. Dove micelární sprchový gel  Sensitive Skin (Recenze) - Micelární gely mě vůbec nechytly. Sice dobře pění, ale pokožku strašně vysušují a hrozně smrdí. Tohle je ta lepší varianta, ale přesto žádný zázrak.
Koupila bych znovu: NE

6. Manufaktura velejemný sprchový gel Lípa (Recenze) - Na sprcháčích Manufaktura mi vadí jejich vodová konzistence, jinak se ale tahle limitka povedla. Krásná, jemná vůně a sprcháč, který nevysušuje, pěnu dělal spíše jemnější.
Koupila bych znovu: ANO

7. Weleda Březový sprchový peeling (Recenze) - Funkci peelingu to moc neplní, i když pokožka po něm je taková hezčí, jemnější, ale zrníčka jsou velmi jemná a pořádně neobrousí. Má hodně silnou, svěží vůni, ve které jsou lehce cítit bylinky.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. Syoss lak na vlasy Volume Lift (Recenze) - Ten jsem si hodně oblíbila. Vlasy neslepoval, nezatěžoval a i ten lehoučký film, co ve vlasech byl, tak během dne zmizel, přesto vlasy byly stále dobře zafixované.
Koupila bych znovu: ANO 

9. Balea tužidlo na vlasy kokos & mango (Recenze) - S tímhle tužidlem jsem docela bojovala. Zpočátku mělo totiž tendence vlasy šíleně mastit a nic s nimi nešlo udělat. Nakonec jsem přišla, jak na něj, ale byl to fakt boj. Plus za hezkou vůni.
Koupila bych znovu: NE

10. Yves Rocher šampon pro větší objem vlasů (Recenze) - Vlasům dodal fakt parádní objem, který držel. Občas měl tendence vlasy rychleji mastit, ale nebyla to žádná tragédie a vlasy vypadaly se šamponem dobře. Musela jsem si zvykat na silnější vůni, ale i to se poddalo.
Koupila bych znovu: ANO

11. Ziaja micelární gel Okurka & máta (Recenze) - Gel byl docela řídký, díky okurce a mátě super osvěžující a autenticky voněl, palec nahoru. Pleť nedráždil, nevysušoval a zbavil ji veškerého make-upu, což je pro mě hodně důležité.
Koupila bych znovu: ANO

12. Balea pleťová maska Icy Berry (Recenze) - Tu jsem milovala, božská, sladká vůně malin. Masku jsem používala na hodně citlivou a suchou pleť a skvěle si poradila. Pleť zklidnila a výborně vyživila, tohle se neskutečně povedlo, škoda, že to byla pouze limitka, která byla hned pryč.
Koupila bych znovu: ANO 

13. Astrid denní pleťový krém Beauty Elixir (Recenze) - Velmi příjemný krém, který byl hutnější, perfektně vyživoval, dobře se roztíral a rychle vstřebával. Navíc krásně voněl, tak teple, olejově. Chystám recenzi na celou řadu.
Koupila bych znovu: ANO

14. Cadeavera pleťová maska Pink Flamingo (Recenze) - Hodně hutná konzistence, část masky se vstřebala, druhá bohužel jakoby zaschla a bylo potřeba ji odstranit vodou, což mě mrzí. Jinak ale maska hezky hydratovala a sladce voněla.
Koupila bych znovu: ANO

15. Treaclemoon krém na ruce Coconut Island (Recenze) - Krém byl lehoučký, dobře se tedy roztíral a nezanechával mastný film. Mile mě překvapila hydratace, která byla super a ta vůně, úplná slast, jak kokosový dortík. A navíc rozkošné balení.
Koupila bych znovu: ANO

16. Eos balzám na rty Barbados Heat Wildberry - Jednalo se o nějakou limitku, která mi vydržela neskutečně dlouho, ten balzám neměl konce. Vůně byla hodně slaďoučká, avšak hydratace dost průměrná, na suché rty nedostačující.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

17. Balea balzám na rty Born To Be Lazy (Recenze) - Hydratace nebyla vůbec marná a docela na rtech i vydržel, zvládl menší napití či sváču, ale měla jsem velký problém s vůní. Hodně sladká a chemická.
Koupila bych znovu: NE

18. Be Chic zkosený štětec na tvářenku - Chudáček staletý, snad dokonce jeden z prvních štětců. Štětinky do teď vůbec nepadaly, ale už vypadá hrozně, tak chudák letí do štětcového nebe.
Koupila bych znovu: ANO

+ vzorek La Roche-Posay Cicaplast balzám B5 jsem zkoušela na alergií citlivou pleť. Poměrně mastný a dobře zklidnil.

Znáte některý produkt?
Jak se daří spotřeba Vám?

14 komentářů:

  1. Znám EOS, měla jsem ve více verzích, ani jeden pořádně nehydratoval. A pak pleťovou masku Balea, byla bych ráda, kdyby je dm vrátilo aspoň na chvíli zpátky do prodeje, udělala bych si zásoby:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak s tím souhlasím. Také bych si vzala další :D

      Vymazat
  2. Tu masku od Balea mám taky a je super, líbí se mi jak chladí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. No teda to je velká spotřeba. :) Šampony YR mám hodně ráda, právě mám micelární šampon. Jinak krém od Astrid ještě čeká na vyzkoušení. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám myslím nic, ale zaujalo mě hydratační mléko Astrid a micelárka Ziaja.
    Moje spotřeba je mnohem menší než tvá ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se nikdy tak velká spotřeba asi nepodařila, ale měla jsem z tvých výrobků eos a už bych si ho víckrát nekoupila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádná bomba to není, ale na druhou stranu mě baví :)

      Vymazat
  6. O tom gelu na holení od M. Lady jsem někde už četla (teď nevím na jakém blogu), ale láká mě moc, protože tam to slečna porovnávala s gelem od Balei a ty já mám moc ráda.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Micelární sprcháče mě taky neoslnily , ale můj chlap prohlásil, že nic lepšího a voňavějšího ještě neměl :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...