Spotřebováno za květen 2019

Sice tu poslední dobou v každém spotřebánu tvrdím, jak je bohaté a že mi došlo vše, co mohlo, ale v květnu to je snad doslova vše. Mám tu neskutečnou hromadu prázdných obalů a fakt jsem se nemohla dočkat, až měsíc skončí, já vše vyfotím a pak vyhodím, protože se to nevešlo ani do krabice.

Tím pádem ale v červnu čekám skromnější spotřebu, protože u většin produktů jsem tedy na začátku. V květnu jsem dodělala rovnou dva balzámky na rty, což je skvělý, protože těch mám doživotní zásobu a docela mi teď pár kousků zmizelo. Také jsem se ve velkém vrhla na redukci odličováků, kterých též nemám zrovna málo a došlo i něco z dekorativky.

1. Dove šampon Regenerate Nourishment (Recenze) - Tohle byl boží šampon, po kterém se mi vůbec nemastily vlasy a myla jsem si je až po týdnu jen aby se neřeklo. Mají objem, jsou vzdušné, jen mi tedy přišlo, že se méně leskly.
Koupila bych znovu: ANO 

2. Dove kondicionér Regenerate Nourishment (Recenze) - I kondicionér byl moc fajn. Byl hutnější, dobře se aplikoval a vlasy s ním šly bezvadně rozčesat, což je pro mě hlavní. Oba kousky hezky voní.
Koupila bych znovu: ANO

3. Astrid micelární voda 3v1 (Recenze) - Opravdu skvělá micelárka, který výborně odstraní všechen make-up a i výraznější oční není problém. Na oči není potřeba tlačit, nepálí v nich a seděla i mé citlivé pleti. Navíc nádherně voní.
Koupila bych znovu: ANO

4. Manufaktura pleťová levandulová voda (Recenze) - Zpočátku trochu vysušovala a musela jsem si zvyknout na vůni, ale nakonec se vše poddalo. Pleť hezky dočistila a hlavně zklidnila a osvěžila.
Koupila bych znovu: ANO

5. Balea gel na holení Alo vera (Recenze) - Gely na holení od Balei jsou nejlepší, za tu cenu fakt super a i když jdu hlavně po limitkách, tak skvělá je i tahle stálá vůně. Gel sladce voní po aloe vera, nedráždí a pomůže při holení.
Koupila bych znovu: ANO

6. Balea sprchový gel Duha (Recenze) - Poslední jednorožec ze zásob :D Gel voněl hodně sladce, pěnil dobře a nevysušoval. No a prostě nejlepší ten obal.
Koupila bych znovu: ANO

7. Sanex sprchový olej AtopiCare (Recenze) - Klasický sprcháč jen o něco jemnější díky olejům, který je vhodný pro citlivou pokožku. Je bez parfemace, pěnil a nevysušoval, ovšem bez následné péče se atopici neobejdou.
Koupila bych znovu: ANO

8. Manufaktura sprchový gel Rebarbora & divoká třešeň (Recenze) - Vytvářel bohatou pěnu, ale byl strašně moc řídký. Ovšem ta vůně, dokonalost, tohle se fakt povedlo, pokud máte rády hodně sladké až přeslazené vůně.
Koupila bych znovu: ANO

9. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) -Objeuje se opakovaně ve spotřebovan kosmetice, ale i v nákupech. Jako jeden z mála produktu v této kategorii mi vyhovuje.
Koupila bych znovu: ANO

10. Ecocera pleťová maska Activated Carbon (Recenze) - Masku si samy namícháte a počítejte s tím, že umyvadlo bude po smytí jak prase. Překvapivě vůbec nevysušuje a nedráždí, čehož jsem se bála. Hezky vyčistí a pleť je po použití jemná, hebká a příjemná na dotek. Preferuji ovšem jiné masky no.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

11. Dermacol textilní 3D hydratační a vyživující maska (Recenze) - Plátýnko bylo napuštěné tak akorát, dobře drželo a po použití byla pleť nádherně hebká a vyživená. Příjemné překvapení.
Koupila bych znovu: ANO

12. Weleda univerzální krém Skin Food (Recenze) - Naprostá bomba a musím pořídit další. Používala jsem jako pleťovou masku a hodně mi pomáhal i během ekzému, kdy pleť hydratoval a zklidňoval. Podle mě se hodí mít doma kdyby cokoliv. Dá se využít na vše, je dost mastný, takže paty, lokty..
Koupila bych znovu: ANO

13. Yamuna tělové máslo s olejem z hroznových jadérek (Recenze) - Opravdu hutné máslo, které se hůře roztírá a pomaleji vstřebává, ale je to fakt jako máslová konzistence a ta vůně, tu jsem si hned zamilovala, boží vůně.
Koupila bych znovu: ANO 

14. Catrice make-up HD Liquid Coverage (Recenze) - S mojí suchou pletí si vůbec nerozuměl. Šel špatně rozetřít, zalézal do vrásek, zvýrazňoval suchá místa a během dne vysušoval. Plusem pouze hezké krytí.
Koupila bych znovu: NE

15. Nice Cosmetics tužka na oči se třpytem (Recenze) - Používám asi čtrnáct let a nevím, co bych dělala, kdyby ji přestaly vyrábět.
Koupila bych znovu: ANO

16. MUA balzám na rty Sugar Lips (Recenze) - Balzámek nebyl špatný, ale spíše jen na takové to běžné přetření během dne. Dodával jemnou barvičku a na rtech byl moc příjemný.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

17. Regina jelení lůj Perníček (Recenze) - Tohle snad nepotřebuje komentář, na Vánoce naprostá nutnost. Hezky hydratoval a božsky voněl.
Koupila bych znovu: ANO 

18. Maybelline rtěnka Color Whisper (Recenze) - Tuhle rtěnku jsem milovala. Měla jemnější pigmentaci, byla spíše gelová a na rtech moc příjemná. Nevysušovala, nezvýrazňovala nedokonalosti a tohle byl takový hezký neutrální odstín.
Koupila bych znovu: ANO

Co jste spotřebovaly Vy?
Znáte něco?

12 komentářů:

  1. Astrid micelárku teď používám, za mně taky super. Tenhle gel na holení Balea, co je ve stálé nabídce jsem ještě neměla, většinou je v nabídce kromě něj i nějaká limitka, která má hezčí obal, tak beru ji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také beru limitky, ale zrovna byl prázdný regál :D

      Vymazat
  2. Mně ta maska od Dermacolu nevyhovovala.

    OdpovědětVymazat
  3. Krém Skin Food je perfektní :-) Už mám doma druhé balení :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Astrid micelárku jsem také dopotřebovala a byla docela fajn :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za recenze, boča načerpám inspiraci, co byh možná chtěla. A občas i čemu se vyhnout - v tomto případě sprcháči od Manufaktury, protože nemám mioc ráda sladké vůně.
    MMCh - čtu blbě nebo ti vypadlo hodnocení Zijai?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...