Starbucks i u Vás doma | Tiskovka

V týdnu jsem měla možnost zúčastnit se jedné tiskovky a mezi prvními ochutnat nové kávy Starbucks, které si od září budete moci vychutnat i u Vás doma. Společnost Nestlé se spojila právě s touto celosvětově známou a oblíbenou značkou kávy, čímž reagovala na zvyšující se zájem spotřebitelů o kvalitní a dostupnou kávu.

Akce se konala v prostorách The Senses, naprosto dokonalé místo k pořádání různých akcí. Prostory opravdu stylové, příjemné a celá akce byla moc fajn. Kávu miluji, piji denně, takže nešlo pozvání odmítnout a upřímně mě velmi potěšilo.

V podstatě akce začala menší přednáškou, kdy jsme se dozvěděli například kolik kávy se vypije, něco málo z historie Starbucks, což bylo celkem zajímavé. Víte, kdo značku založil a jak vzniklo jméno? Vznikla v roce 1971 třemi úplně obyčejnými lidmi a jméno pochází z románu Bílá Velryba, sympatické.

Po nějakém tom povídání přišlo na řadu občerstvení a samozřejmě degustace kávy. Starbucks nabízí tři druhy pražení - Blonde Roast, Medium Roast, Dark Roast. Kávu chystal a povídal o ní zkušený barista. Já tedy chutnala čistě presso s mlékem, ale nebyl problém říci si o jakýkoliv druh kávy.

O raut se postaralo bistro Špejle, což je úplně super koncept. Pokud jste tam nikdy nebyli, tak doporučuji zajít. Jídlo tedy nejen na pohled lákavé, ale i chuťově vynikající.

A co tedy budete moci koupit? Jak jsem psala, káva se nabízí ve třech stupních pražení a to v podobě mleté a zrnkové. Na své si přijdou též majitelé kávovarů, kapsle budou kompatibilní s kávovary Dolce Gusto a pak Nespresso. Cena káv je rozhodně přívětivá, doporučená cena mleté a zrnkové je 129,90Kč, kapsle Dolce Gusto 149,90Kč a Nespresso 99,90Kč. Káva by měla být dostupná tak nějak ve všech obchodních řetězcích, elektro a online. Mluvíme tedy o větších obchodnících jak jsou hypermarkety, Mall, Rohlik, Košík apod.

Já bych moc ráda poděkovala za pozvání na kávovou akci, bylo to příjemné a káva velmi chutná. Domu jsem si odnesla nejen kávu, ale i moka konvičku, z čehož jsem byla naprosto nadšená, nádhera, moc děkuji.

Jakou si doma vychutnáváte kávu?
Chodíte do Starbucks a zaujaly Vás novinky?

8 komentářů:

  1. Jsem totální nepiják kafe, ale máma má kávovar Nespresso, takže je pro mne informace o kompatibilitě starburksový kapslí s těmito kávovary zajímavá.

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou jsem včera na tuto informaci někde narazila a jsem naprosto nadšená. Kávu ve Starbucksu si kupuji, takže jsem ráda, že konečně udělali i verzi do kávovarů Dolce gusto a rozhodně ji ochutnám a jsem ráda, že bude k dostání i třeba na Rohlíku, protože u nich si objednávám nákup pravidelně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že informace potěšila a kapsle jsou super, kávovary vlastní spousta lidí.

      Vymazat
  3. Mám doma automatický kávovar, takže na zrnkovou bych se nechala nalákat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To muselo být super <3 A já jako milovník kávy jsem nadšená! :)

    GrünHauz
    Š.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...