Ziaja - Krém pod oči z řady kozí mléko

Řada kozí mléko je docela dost oblíbená a není to zas tak dlouho, co se rozrostla o pěkných pár kousků. Úplně kdysi jsem měla krém na ruce byl fakt super. Zaujalo mě toho hodně z pleťovky, ale bohužel ve většině jsem našla skořici, kterou na pleti nesnesu, takže bohužel. V krému na oči ale není, takže jsem se mohla pustit do testování.

Oční krémy používám snad již od 20 let a to kvůli kruhům, které se mi začaly dělat. To ranní vstávání, říkám to pořád :D Pokud Vás netrápí kruhy a ani vrásky, tak přesto by se oční krém maximálně od 25 let měl stát pravidelnou součástí Vaší péče o pleť.

Koupíte ho v papírové krabičce, samotný krém se ale pak nachází v úzké plastové tubičce s malým aplikátorem, který je na oční krém ideální a výborně se s ním reguluje množství. Bílá s černou je jednoduchá, elegantní, líbivá.

Krém má vyživovat oční okolí a dodávat mu pružnost. Slibuje hydrataci, tonizaci, vyhlazení drobných vrásek a též zabránění ochabnutí pokožky. Je bez parfemace, takže se nemusíte bát koziny, pokud tuhle vůni zrovna nemusíte.

Má hodně lehoučkou krémovou texturu, která se dobře do očního okolí vklepává a během chviličky se vstřebá. Nelepí, není mastný.

Bohužel nijak extra nadšená nejsem. Pokud Vás netrápí vrásky či právě kruhy, tak třeba pro mladší pleť jako prevence určitě postačí. Mně trochu té hydratace dodá, ale od doby, co ho používám, tak kruhy pod očima jsou viditelnější než s jiným krémem a tu pořádnou výživu nezvládá dodat.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte oční krémy?
Zkoušely jste Ziaju?

10 komentářů:

  1. Hmm, tak to jsem si říkala, že zrovna tato kozí řada bude více hutná......a ono nic, vrásky potřebuji redukovat jako blázen...včera bylo pozdě. ☺ Já měla od Ziaja oční krém s Petrželkou a byl prima, ale moc lehký, spíš na osvěžení, ale už je to nějaký ten rok zpět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hutný není krém ani náhodou, takže pokud potřebuješ redukovat, nestačí :)

      Vymazat
  2. Ziaju mám moc ráda, ale k téhle kozí řadě nemám důvěru, kvůli parfemaci. Ale mamka používá nějaké produkty z téhle řady, hlavně na tělo a moc si je chválí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je bez parfemace, zbytek řady těžko říct, ale je fakt, že já kozinu mám ráda :D

      Vymazat
  3. Oční krémy taky používám, ale od Ziaji jsem tuším ještě žádný neměla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Oční krémy moc nepoužívám, z téhle řady měla babička krém a celkem ho chválila :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém na ruce byl super, pleťové bohužel nemůžu.

      Vymazat
  5. Také mám raději hutnější krémy. I na oční okolí klidně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...