Spotřebováno za červenec 2019

Hezký den!
Po randomu by normálně následovaly novinky a nákupy, ale ty za červenec plně vynechám a to proto, že mi přišel pouze jeden balíček a sama jsem si koupila jedno sako a to je vše, takže to Vám ukážu až společně se srpnem. Ale spotřeba je obrovská, takže dnes to bude dlouhé.

Je super, že spousta toho letí do koše a zároveň to nenahradily nové zásoby. Občas se podobný měsíc šikne. Krabici jsem plnila od začátku do konce a kolikrát rovnou více produkty najednou, takže tu mám přes dvacet kousků, uf. Zástupce tu mají také cestovní balení, ale i to se počítá. Nejvíc nadšená jsem z toho, že se mi daří slušně likvidovat odličováky a balzámy na rty, i další měsíc tu najdou zastoupení.

1. L`Oréal lak na vlasy Studio Line Silk & Gloss (Recenze) - Lak měl silnější fixaci, ale stačilo si dávat bacha a pracovalo se s lakem dobře. Hezky zafixoval jemné vlásky a nedělal dojem helmy. Jen vůně byla taková klasická laková, žádná sláva.
Koupila bych znovu: ANO 

2. Balea tužidlo Volume Lift s vůni kokosu a jasmínu (Recenze) - Vytvářelo jemnou, nadýchanou pěnu, díky které se s vlasy lépe pracovalo a tužidlo je nemastilo. Jen aplikátor občas blbnul a teď ke konci už stříkal jen tekutinu.
Koupila bych znovu: ANO

3. Joanna šampon s medem a mléčnými proteiny (Recenze) - Hodně řídká konzistence, která výborně napěnila. Vlasy se mi po něm vůbec nemastily, klidně jsem vydržela týden bez mytí, pokud nebyly tropy, to už pak třetí den bylo na umytí. Hezky voněl, ale nepřišlo mi, že by vlasům dodával něco víc.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Mixa micelární pleťová voda pro citlivou pleť (Recenze) - Na pleť rozhodně dobrá micelárka, která nedráždila, nevysušovala a odličovala perfektně. S očima už trochu bojovala a bylo potřeba je více drhnout, zpočátku navíc byly oči jakoby unavené. S výraznějším očním make-upem si poradila hodně špatně.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. Manufaktura jemný čistící a odličovací pleťový gel se sedmikráskou (Recenze) - Neodlíčí tedy komplet všechno, je potřeba doodlíčit, ale k pleti je šetrný, nedráždí, nevysušuje a stačilo ho maličko na celý obličej a krk. Silná parfemace, která mi ale voněla.
Koupila bych znovu: ANO

6. PACKage plátýnková maska I Love Myself (Recenze) - Plátýnko bylo hodně napuštěné a lehce stejkalo, ale dobře padlo a po použití byla pleť krásně heboučká, vyživená a co bylo nejlepší, že opravdu na pohled rozzářená.
Koupila bych znovu: ANO

7. PACKage plátýnková maska Everyday Bouncy (Recenze) - Napuštěná hodně, ale nestejkala. Na maskách je super to tenoučké plátýnko, který je moc příjemné a drží. Výborně pleť vyživila, pro suchou naprosto ideál a doporučuji.
Koupila bych znovu: ANO

8. MJ Care plátýnková pleťová maska Collagen (Recenze) - Další super korejská maska, která dobře držela, napuštěná byla akorát, jen ta vůně byla dost silná a ne zrovna povedená. Pleť dobře hydratovaná, rozjasněná a vyhlazenější.
Koupila bych znovu: ANO

9. Ziaja bronzující samoopalovací tělové mléko Cupuacu (Recenze) - Boží vůně, taková teplá olejová s oříšky. Mléko řídké, dobře se roztíralo, ihned se vstřebalo bez mastného filmu a výborně hydratovalo. Nedělalo fleky a pokožce dodalo přirozený bronzový nádech opálení. Já osobně bych ocenila výraznější, ale jinak spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

10. Indulona ochranná na nohy mátová (Recenze) - Skvělá mátová vůně, která se na léto a nohy hodila. Krém byl středně hutný, dobře se roztíral a rychle se vstřebal. Bohužel hydratace mizerná a to i při pravidelném používání.
Koupila bych znovu: NE  

11. Balea sprchový gel Superpower (Recenze) - Tohle asi nepotřebuje komentář, boží obal prodává. Gel byl řídký, dobře pěnil a měl jahodovou vůni. Bohužel třpytky na těle nezůstaly, což mě mrzelo, na léto by to mohlo být super.
Koupila bych znovu: ANO

12. Indulona měsíčková tělový krém (Recenze) - Tohle se tak špatně vstřebávalo, i v menším množství jste furt šmrdlaly sem a tam a stejně zůstával bílý povlak na těle. Hydratace ale docela fajn, příjemná vůně a jako univerzální pomocník se neztratí.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

13. Ryor krém na ruce s vůní grepu a černého rybízu (Recenze) - Krém je hodně lehoučký a řídký, delší dobu zůstává na rukou film, který sice nelepí, ale je tam. Překvapivě super hydratace, ruce hebké, vyživené a bez záděrek. Plusem je i super nakyslá vůně.
Koupila bych znovu: ANO

14. Manufaktura krém na ruce Lípa (Recenze) - Krém lehoučký, který se dobře vstřebával bez mastného či lepivého filmu. Ruce docela dobře hydratoval, ale chtělo to mazat poctivě a pro velmi suché ruce by to nestačilo. Vůně lípy se moc povedla.
Koupila bych znovu: ANO

15. Manufaktura krém na ruce s meruňkovým olejem a bambuckým máslem (Recenze) - Středně hutná konzistence, která zanechávala lehce mastný film, než se pořádně vstřebal. Výborně hydratoval, ruce byly fakt vyživené a bezvadně si poradil se záděrkami, na které teď trpím. Vůně meruňky ale nic moc.
Koupila bych znovu: ANO

16. Rituals sprchová pěna Yogi Flow (Recenze) - Miluji sprchové pěny Rituals, avšak záleží na vůni. Stačí malé množství a nabobtná ve velmi bohatou, hustou pěnu, která je neskutečně příjemná a nevysušuje. Vůně docela příjemná, orientální.
Koupila bych znovu: ANO

17. Rituals sprchová pěna Sakura (Recenze) - Vlastnosti úplně stejné jako pěna výše, avšak tady mi vůbec nesedla vůně. Byl v ní cítit takový smradlavý ocásek.
Koupila bych znovu: NE

18. Rituals zvláčňující a zpevňující tělový krém Sakura (Recenze) - Tohle bylo boží. Krém byl hodně hutný, ale skvěle se roztíral a pokožku zanechávala krásně heboučkou a vyživenou. A ta vůně? Voněl jako žvýkačky, fakt nádhera.
Koupila bych znovu: ANO

19. Ryor sprchový gel s japonskou třešní (Recenze) - Hutnější gelová konzistence, která pěnila tak nějak průměrně. Umyl, nevysušoval a vůně byla silnější, moc příjemná.
Koupila bych znovu: ANO

20. Gabriella Salvete Pressed Powder (Recenze) - Moje několikáté balení. Pudr je docela dost krycí, takže to chce vychytat vhodný odstín. Hezky pleť sjednotí, nevysušuje, nedělá dojem masky a na pleti vypadá fakt dobře. Sedl mi i na citlivou pleť.
Koupila bych znovu: ANO

21. Aveo makronkový balzám na rty (Recenze) - Obří zklamání co se týče vůně, taková hnusná chemická čokoláda s jahodami. Hydratace ale překvapivě dobrá, vyživí a zvládne i nějaké to menší napití. Rtům dodává perleťový nádech.
Koupila bych znovu: NE

22. Oriflame zázračný kelímek růže (Recenze) - Nemám ráda vůni růží v kosmetice, ale balzám voněl jako žvýkačky, bomba. Jinak tohle je klasika, která super hydratuje a dá se kromě rtů použít snad na cokoliv.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Jedete v létě hlavně cestovní balení?

10 komentářů:

  1. Já mám spotřebu mnohem menší (moc se nelíčím, takže nepadne tolik odličováků, a skoro nepoužívám pleťové masky) - dvacítku produktů nedám dohromady ani za 2 měsíce. Teď jsem si koupila to tužidlo od Baley, tak jsem zvědavá, jaké budou moje dojmy.
    Cestovní balení si schovávám na cesty, ale začínám mít pocit, že bych je měla trochu probrat a ty starší kousky spotřebovat normálně doma. Evidentně cestuji méně, než se mi tu objevují cestovní balení (navíc teď dost často v hotelích mívají minibalení k dispozici)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také vždy schovávám a pak se to akorát hromadí, na cestách se to nespotřebuje, takže používám klasicky i doma :D

      Vymazat
  2. Manufakturu a Rituals miluji..

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toho je pořádná hromádka, hlavně můžeš být ráda, že jsi trochu odlehčila zásobám, já bych z toho měla dobrý pocit, ale mně se to nedaří, spotřebu flákám, nákupy ani trochu ne:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty máš ale spotřebu, super! :) To já pouhé čtyři produkty :D Oriflame zázračný kelímek naprosto miluji, mám všechny příchutě. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba příští měsíc bude u Tebe silnější :)

      Vymazat
  5. Krásná spotřeba! Já také chystám článek, bude to souhrn za asi dva nebo tři měsíce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...