Guerlain - Hydratační rtěnka KissKiss

Osobně bloudím spíše do drogerie, najde se ovšem u mě i několik kousků z dražší kategorie, ale je pravda, že cestu si ke mně najdou spíše z různých boxů, dárků apod. Sama nejsem moc ochotná dát například za rtěnku několik stovek.

Značka Guerlain je známá svými meteority a uznávám, že ty mě také hodně lákají. Rtěnky KissKiss ale též nejsou úplně neznámé a musím se přiznat, že vůbec nevím, odkud rtěnku mám. Vlastním tedy jen vzoreček, malé balení, ale takovou velikost bych brala snad u všech rtěnek. Měla bych šanci aspoň jednou za čas nějakou dopotřebovat.

Obsahuje mangové máslo, olej z myrhy a kyselinu hyaluronovou, které rty hloubkově hydratují a pečují o ně. Barva má ke rtům přilnout, dodat jim plnost a hebkost. I tohle vzorkové balení je krásné, černá se zlatem působí luxusně a elegantně.

Mám odstín 325, což je červená klasika a vypadá bombově. Dříve jsem rudé rtěnky vůbec nenosila, přišly mi na mně vulgární, ale v posledních letech jsem zjistila, že mi naopak červená fakt sluší a ač preferuji růžové odstíny, tak když si dám červenou, cítím se v ní dobře.

Rtěnka je krásně krémová, po rtech klouže jedna radost, ale i přes svoji krémovost se nikde nerozpíjí a nezalézá do vrásek kolem rtů, což mi dělá spousta rtěnek. U této se obejdu i bez konturky, rtěnka prostě drží na místě a nikde necestuje.

Pigmentace je úžasná, již v jedné vrstvě vytváří sytou barvu bez flekatění. Rty nevysušuje a ani nezvýrazňuje menší nedokonalosti.

Za mě je skvělá i výdrž. V podstatě nic mi na rtech nevydrží, takže je fakt, že jsem pak nadšená téměř z jakékoliv alespoň nějaké výdrže, ale rtěnka zvládne i nějaké to jídlo, pití či kávu, takže bomba.

Znáte značku Guerlain?
Máte doma highend rtěnky?

9 komentářů:

  1. Značku neznám, ale ani mě nijak nezaujala :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva ♥, měla jsem lesk, který měl totožné balení, lesková příliš nejsem, tak jsem ho nepoužívala, ale byl to dobře míněný dárek.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku znám, ale zkušenost s ní nemám. Já se v rudých odstínech rtěnek nevyžívám, nějak se v nich necítím.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně by se taky líbilo, kdyby se rtěnky prodávaly i ve výrazně menším balení - člověk by jich mohl vyzkoušet víc, aniž by měl pocit, že to, co nakoupil, nemůže spotřebovat (nevím, jak tobě, ale mně vydrží rtěnka hrozně dlouho)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že i když nějakou rtěnku používám často, přeličuji i několikrát denně, tak je stejně furt jak nová :D

      Vymazat
  5. Značku znám, ale pro mě to není. Odstín je pěkný, ale podle mě jsou i lepší červené :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...