Nákupy a novinky za červenec - srpen 2019

Jak Vám začal první záříjový týden?
Za červenec jsem nákupy a novinky nepublikovala, jelikož mi přišel pouze jeden balíček a sama jsem si koupila snad jen sako, takže opravdu zbytečné z toho dělat článek. Srpen už byl ale bohatší, takže nechybí kosmetika, ale i jiné radosti.

Kosmetika
Nechybí PR balíčky a i menší moje nákupy, takže pěkně vyvážené. Co tak ale koukám, tak teprve na fotce jsem si všimla, že převažuje vlasovka a to ve velkém, vlastně díky arome.cz, kde jsem oba měsíce dostala převážně balíček zaměřen na vlasy.

V červenci mi z arome.cz přišla inovovaná vlasová péče od Yves Rocher. Měla jsem možnost si sama vybrat, jakou řadu chci vyzkoušet, což je fakt super. Něco už jsem totiž měla, něco ještě mám z zásobách a tak jsem vybrala detoxikační řadu, na kterou jste již mohly přečíst recenzi na blogu. Kondicionér je úplně boží, špatný není ani ochranný ocet, s peelingem trochu bojuji, ale vše hezky voní.

Za srpen mám z arome opět vlasovou péči a novou pivní řadu od Manufaktury. Šampon obsahuje přírodní kofein, což mě zaujalo a druhým produktem je sérum proti vypadávání vlasů. Mně padají ve velkém, takže jsem hodně zvědavá na výsledky. Moc mě také potěšil balzám na rty Artdéco, od značky jsem ještě nic neměla.

Z e-shopu ladybio.cz mi přišlo na vyzkoušení čistící sérum značky Rawgaia, což je veganská kosmetika, netestovaná na zvířatech a sérum je v podstatě na bázi oleje, takže make-up fakt hezky rozpouští, ale více bude v článku. Jinak e-shop se zaměřuje právě na přírodní kosmetiku a má obrovský výběr.

V DM jsem na doporučení koupila novou barvu na vlasy a to Palette Deluxe v odstínu 909 modročerná. Používala jsem teď asi přes rok, možná už dva, Pure Color od Schwarzkopf, ale barva mi najednou začala z vlasů sjíždět. To že tolik nevydržela, ok, ale dva týdny? Mám tu nějaké černovlásky? Co doporučíte za barvu? Já totiž nepoužívám klasickou černočernou, v té jsem jak Sněhurka, ale potřebuji světlejší, ale zase ne hnědou. No boj :D Také v DM najdete ananasovou limitku, která je zaměřená na nohy. Mít více nohou, beru snad vše, krásně voní a vybírat můžete z krémů, pěn, masek, náplastí...

V Cosmopolitanu super dárek v podobě suchého šamponu Got2b, takže jsem ulovila rovnou dva. Modrá verze na objem božsky voní po tropickém ovoci. Jsem zvědavá, jaké sucháče budou a alespoň trochu se vyrovnají Batiste. 

Oblečení a ostatní
Slevy jsem letos nějak vůbec nestíhala a jediné, co jsem koupila, tak bylo tohle delší bílé sako v New Yorkeru asi za tři stovky. Prvně jsem byla nešťastná, že mají samé velké velikosti, protože to byla láska na první pohled, ale nedalo mi to a M mi je akorát přes prsa, takže svoji velikost bych stejně asi nezapla, takže nadšení.

V práci jsem od paní dostala tuhle rosegold sadu, kterou jste mohly koupit v Kauflandu. Předpokládám, že mě paní chtěla uplatit, jelikož jsem hned ten víkend pracovala a to i přes noc, ale je to milé. Nejsem vyloženě papírenská, ale penál využiji na kosmetiku a zbytek také určitě nějak pomalu upotřebím.

Ze Starbucks tiskovky jsem si domu odnesla fakt krásné dárky. Nejen novou kávu, kterou v průběhu září budete moci koupit v českých obchodech, ale k ní i moka konvičku, ta mi udělala velikou radost. Používáte moka konvičky?

Jako poslední tu mám tuhle boží lamu do vody, kterou jsem dostala od Honzy k svátku. Moje vnitřní dětské já bylo fakt nadšené, ta lama je prostě bombová. Letos jsem ji bohužel moc nevyvětrala. Ale na to, že je dětská, tak se na ní v pohodě vejdu a přejemně se na ní leží a opaluje. Ale i na bbnutí paráda.

Nakupovaly jste ve slevách?
Co jste si za léto pořídily?

16 komentářů:

  1. Já jsem snad ve slevách letos nakoupila jen ve Spenceru, protože jinak nikde nic moc neměli a ta rose gold sada vypadá perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaké kondicionéry od YR jsem si pořídila v rámci akce 2+1. Už jsem na ně četla pozitivní í negativní recenze, tak jsem zvědavá, ja budou vyhovovat mně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě fakt výborný, hodně hutný a vyživující.

      Vymazat
  3. Sucháč Got2b mám taktéž doma a stejně jako Ty jsem zvědavá jaký bude. Jinak se mi hodně líbí to sako, sluší Ti:-) Já jsem utrácela málo, nebyl moc čas lítat po obchodech, ale aspoň jsem ušetřila:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já nakoupila ve slevach na Zoot....kabelky 😁

    OdpovědětVymazat
  5. YR šampon mám taky a čeká na vyzkoušení, jsem na to zvědavá :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. To sako je fakt krásný ;) a sluší ti. No a s tím peelingem od YR také dost bojujeme, nějak se nám nedaří ho aplikovat na vlasovou pokožku ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Kdy tě uvidím v tom saku naživo? Je boží. Hrozně ti tento business styl sluší

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo to sáčko je super a strašně ti sluší! :) Já bych nějaké nové taky uvítala, tak se tam snad skočím podívat :D a Arome balíčky krásné jako vždy, fakt závidím! :-O :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, snad unosím, přece jen delší a bílé.. :D Arome teď posílá fakt hezké balíčky :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...